Premierul Victor Ponta și-a depus DEMISIA. Cum şi-a motivat gestul UPDATE Ce...

Premierul Victor Ponta și-a depus DEMISIA. Cum şi-a motivat gestul UPDATE Ce a spus despre responsabilitatea pentru tragedia din clubul Colectiv

1
DISTRIBUIȚI

psd congres victor ponta 2

Liderul PSD, Lviu Dragnea, a declarat că Victor Ponta și-a depus, astăzi, mandatul. „Din acest moment trebuie să găsim o soluție pentru stabilitate”, a spus Dragnea.

„Unii parteneri de-ai noștri nu doresc să-și asume nicio responsabilitate și nu înțeleg că nu se mai poate face politică rupți de societate. Dacă ei nu-și asumă, prim ministrul a hotărât să-și depună mandatul. Vom avea o întâlnire în coaliție să stabilim împreună care este calea de urmat”, mai spus Liviu Dragnea

Aseară, 25.000 de bucureșteni au ieșit în stradă, cerând demisia primarului de sector Cristian Popescu Piedone, a vicepremierului Gabriel Oprea și a prim-ministrului Victor Ponta.


Premierul a anunțat că va face în scurt timp declarații la Palatul Victoria.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Oamenii simt nevoia de mai mult și ar fi o mare greșeală din partea mea să ignor acest lucru. Nu vreau să las această responsabilitate doar pe seama celor care au fost în terne, a primarilor, a miniștrilor. Îmi depun mandatul și implicti al fuvernului, fac acest lucru pentro că tot timpul am spus că rezist la bătăliile cu oamenii politici, dar niciodată nu mă lupt cu oamenii. Sper ca depunerea mandatului meu și al guvernului să satisfacă așteptările celor care au manifestat și să revenim cât mai rapid la rațiune și la soluții pentru ceea ce are nevoie România”, a spus Victor Ponta.

„Vreau să mai fac o singură observație și nu vreau să mă refer la nimeni în mod special: cei care speculează în mod politic suferința oamenilor, mai devreme sau mai târziu vor plăti un preț foarte scump”, a completat premierul.

UPDATE 2 Victor Ponta a vorbit, după anunțul demisiei, și despre tragedia petrecută vinerea trecută în clubul bucureștean Colectiv. „În ultimele zile, alături de colegii mei, am foslosit toate resursele pentru a încerca să ajutăm victimele, pe toți cei care au avut de suferit după tragedia de vineri seară. Vreau să mulțumesc medicilor și pompierilor pentru tot ceea ce au făcut. Răspunderea juridică va fi stabilită de către justiție, sper doar să nu fie vorba de răzbunare, ci doar de responsabilitate juritidcă. Să nu ne păcălim: principalii vinovați sunt lăcomia și iresponsabilitatea. Dacă pedepsim pe altcineva în afară de lăcomie și iresponsabilitate, asemenea tragedii se vor repeta”, este de părere premierul

„Până la formarea unui nou guvern ne vom îndeplini atribuțiile ca de obicei, în fiecare zi”, a mai spus Ponta.

1 COMENTARIU

  1. De VICTOR PONTA, imi pare foarte rau ca si-a dat demisia ! Il apreciez in continuare, ca om politic, apreciez foarte mult ceea ce a facut pentru pensionari, si alte lucruri bune. dar sa nu uitam ca primavara nu se face cu o singura floare! Degeaba avea intentii bune sanatoase pentru popor, daca altii erau impotriva! in concluzie! Dl ponta, va doresc tot binele, Dumnezeu sa va fie in continuare calauza drumului pe care doriti sa mergeti! APRECIERE, STIMA SI RESPECT PENTRU TANARUL VICTOR PONTA, care a demonstrat ca putea continua functia de PIM MINISTRUL! dar lasam timpul sa isi spuna cuvantul! doamne ajuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.