Preşedintele Colegiului Medicilor din Timiş, Lazăr Fulger, vine în această seară la...

Preşedintele Colegiului Medicilor din Timiş, Lazăr Fulger, vine în această seară la PRESSALERT LIVE. Cum îi puteţi adresa întrebări

1
DISTRIBUIȚI

lazar fulger

Lazăr Fulger, preşedintele Colegiului Medicilor din Timiş, vine, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, de la ora 20.00, în studiul HDV.

Vom discuta despre cazul medicului chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Caius Streian, care a fost prins în flagrant în timp ce primea mită pentru o operaţie de inimă, dar şi despre ce părere are despre legalizarea şpăgii în spitale.


De asemenea, vom vorbi cu Lazăr Fulger despre sesizările de malpraxis făcute de locuitorii din judeţul Timiş la colegiul medicilor, despre robotul de ultimă generaţie cu care chirurgii de la Spitalul Judeţean Timişoara operează din această vară, dar şi despre multe alte subiecte interesante.

Puteţi urmări emisiunea în direct pe www.pressalert.ro, de la ora 20.00, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

Foto: adevarul.ro

1 COMENTARIU

  1. Flagrantul despre care se vorbeste in interviu este clar o inscenare a DGA menita sa compromita corpul medical de valoare care a mai ramas in tara! Ceea ce este o mare tampenie care se va intoarce impotriva lor si a noastra, a tuturor. Este inadmisibil cum moderatorul isi permite sa faca aprecieri de mita, spaga la adresa doctorului Streian si sa vehiculeze tot felul de cifre preluate de pe surse obscure ca si cand medicul ar fi deja judecat si conamnat! Reactia Profesorului Lazar a fost ireprosabila: sa lasam justitia sa-si faca treaba. De altfel, intrega prestatie a Prof. Lazar a fost impecabila!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.