Primăria Timişoara a decis, în sfârșit, să respecte legea. Când va organiza...

Primăria Timişoara a decis, în sfârșit, să respecte legea. Când va organiza dezbatere publică pe tema Inelului I de circulaţie

0
DISTRIBUIȚI

dezbatere pe bugetul local 2015 04_resize

Veşti bune pentru timişorenii care au fost nemulţumiţi de faptul că Primăria Timişoara nu a organizat o dezbatere publică pe tema studiului de fezabilitate pentru Inelul I de circulaţie, care ar urma să deschidă traficul rutier pe sub Piaţa Victoriei.


Atât societatea civilă cât şi partidele din Timişoara au comentat vizavi de refuzul PMT de a face dezbaterea publică, acuzând că e vorba de încălcarea legii.

„Sigur că diversitatea de opinii este firească într-o societate liberă. Cred că atunci când cineva se exprimă trebuie să facă şi un efort de a se documenta pentru ca ceea ce spune să fie şi pertient. E adevărat că la începuturi proiectul a avut în vedere să se intre în subpasaj în Piaţa Victoriei şi dinspre strada Sf. Ioan dinspre Mărăşti şi ar fi fost afectat inclusiv aspectul acelei zone. Acum se merge pe o cu totul altă soluţie. În subpasaj se intră de pe Bv. Republicii cam de la intersecţia cu strada Paris şi toată zona pe care am definit-o anteior rămâne intactă. Drept urmare, nu văd ce afectare a patrimoniului nostru care este într-adevăr excepţional în acea zonă s-ar produce. Se iese de la Miu”. Robu a adăugat şi că atâta timp cât el va fi primar în Timişoara nu se va circula cu maşina prin Piaţa Victoriei şi că nu este cazul ca lucrurile bune făcute în trecut să fie stricate. Dezbaterea va avea loc joi, 2 decembrie, la Filarmonica Banatul de la ora 16 la ora 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.