Primăria Timişoara face inventarul bunurilor din propria ogradă. Ce le cere cetăţenilor

Primăria Timişoara face inventarul bunurilor din propria ogradă. Ce le cere cetăţenilor

0
DISTRIBUIȚI

primaria timisoara (1)

Faptul că municipalitatea timișoreană nu știe cu exactitate ce clădiri sau terenuri are în proprietate nu mai este un secret pentru nimeni, acest lucru fiind indicat chiar de reprezentanți ai administrației.


Subiectul inventarului a fost de multe ori știre de presă, însă până acum niciun pas concret nu a fost făcut pentru finalizarea numărătorii. Acum însă, primăria anunță, din nou, că se pune pe treabă și cere public sprijinul cetățenilor.

„În această perioadă, Primăria Municipiului Timişoara desfăşoară acţiunea de inventariere anuală a bunurilor aflate în domeniul public şi privat al municipiului Timişoara, conform Dispoziţiei Primarului nr. 1219/01.10.2015. În cadrul acestei acţiuni, reprezentanţii Primăriei Municipiului Timişoara au asupra lor legitimaţia de serviciu, iar inventarierea se va desfăşura până în 30.12.2015. Îi rugăm pe toţi cei vizaţi de această acţiune să asigure accesul reprezentanţilor Primăriei pe terenurile proprietatea municipiului Timişoara”, a transmis viceprimarul Traian Stoia, prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.