Primarul Nicolae Robu despre avertismentele fostului ministru Grindeanu legate de finalizarea centrului...

Primarul Nicolae Robu despre avertismentele fostului ministru Grindeanu legate de finalizarea centrului istoric în termenul fixat de UE: „O nedreptate mai mare şi o mizerie mai mare la adresa Timişoarei e greu de imaginat”

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 11

După ce proiectul pasajului rutier subteran din Timişoara, scris şi aprobat pentru finanţare europeană pe vremea administraţiei Ciuhandu şi implementat de administraţia Robu, a fost prezentat ca un model de succes naţional într-un clip sponsorizat de REGIO, primarul Timişoarei, Nicolae Robu a avut un nou „atac” de autoapreciere.

„Aţi văzut că a apărut pe Antena 3 un material superb cu Michelangelo. Am peste 10.000 de vizualizări la el. E proiect considerat model de succes naţional. Nu e ales altul, ci e ales Michelangelo, au luat din toată ţara, au fost mii de proiecte şi au fost luate vreo cinci ca model. Dumneavoastră spuneţi că nu are niciun merit Timişoara. Normal că a fost luat şi ăsta este un merit că a fost luat. Este un material făcut despre Michelangelo, cum există şi alte câteva, dar le numeri pe degete câte există, să ne înţelegem, printre mii de proiecte naţionale le numeri pe degete. Gândiţi-vă că numai în Timişoara au fost 35 de proiecte implementate pe REGIO numai în mandatul meu, plus cele implementate anterior.


Socotiţi câte sunt în întreaga ţară. Din mulţimea aceasta de proiecte au fost selectate cele de succes. Eu ştiu că unii au plăcerea şi au suferinţa când iese ceva bine pentru Timişoara, dar nu e nicio problemă”, a spus Robu.

Mai mult, edilul nu a pierdut nici ocazia de a le da peste nas celor care l-au criticat şi a declarat că „există, v-am spus că unii au de-a dreptul insomnii. Îi văd că sunt marcaţi de faptul că au dormit rău că sunt supăraţi că aşteptările pe care le au să nu iasă ceva se surpă şi totul iese. Lăsând gluma la o parte, ştiţi bine că ni s-a făcut campanie naţională că Timişoara va da faliment din cauză că centrul istoric nu va fi finalizat la timp. O nedreptate mai mare ca asta şi o mizerie mai mare la adresa Timişoarei e greu de imaginat, de altfel mizerii la fel de mari sunt toate cele care au fost inventate de-a lungul timpului de la palmieri, zebră, ciori şi aşa mai departe, toate făcute într-o bătaie de joc la adresa oraşului de către oameni care nu au făcut nimic în viaţa lor şi care nu s-au putut niciodată împăca cu ideea că adversarii lor fac şi atunci au acţionat pe canale de un parşivism extrem, dar până la urmă este o vorbă: fiecare pasărre pe limba ei piere. Şi în popor sunt vorbe cu valoare de adevăr. Eu sunt omul care atunci când e provocat la luptă – deşi nu îmi doresc luptă, eu îmi doresc să fiu lăsat în pace să muncesc – mă angrenez şi în lupte şi pot duce lupte cu oricine şi, până una-alta, până la ora actuală, totdeanua am fost invingător”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.