Edilul-șef despre Îngerii Galbeni: „Oameni mai nesimțiți nu am întâlnit în viața...

Edilul-șef despre Îngerii Galbeni: „Oameni mai nesimțiți nu am întâlnit în viața mea”. Ce îi sfătuieşte pe cei abuzaţi şi cum îl insultă pe consilierul PSD Alfred Simonis UPDATE Răspunsul social-democratului

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 3

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este revoltat de modul în care compania Îngerii Galbeni acționează pe teritoriul Timișoarei. După ce mașinile mai multor persoane au fost idicate pe parcarea Melinda Instal, Primăria Timișoara admite că nu poate face nimic pentru a stopa abuzurile companiei.

Întrebat astăzi cum comentează actuala situație, Robu a spus că „eu oameni mai nesimțiți nu am întâlnit în viața mea. Acești indivizi, nu fac nominalizări că nici nu îi cunosc, pur și simplu sfidează timișorenii și pe cei care vin în Timișoara cu o nerușinare dincolo de orice limite. Ați văzut că orice încercare am făcut să îi oprim nu am reușit, pentru că au avut mereu câștig de cauză în instanță.


Atunci când s-a votat în consiliu noi ne-am aşteptat să avem probleme tocmai pentru că se reglementau spaţii private şi legea nu permite. O să cer juriştilor şi nu neaparat celor din primărie pentru că am mari nemulţumiri la adresa unor jurişti din primărie, am accentuat cuvânul «unora», dar sunt şi jurişti care ori sunt cooptaţi în jocuri politicie ori sunt incompetenţi. Nu ştiu să vă spun, dar mă uimesc de multe ori cu atitudinea lor şi mă pun în situaţii în care văd în mod clar un boicot la adresa proiectelor pentru Timişoara, însă avizul juridic este aviz juridic”.

Mai mult, Robu crede că oamenii care au plătit mii de lei pentru a-şi ridica maşinile trebuie să meargă în instanţă singuri sau asociaţi. După ce un jurnalist i-a propus că înfiinţeze un sistem cetăţenesc de prevenire a abuzurilor companiei, Robu a spus că nu este deloc o idee rea. Întrebat dacă într-o asemenea „gardă” l-ar coopta şi pe consilierul PSD Alfred Simonis, care a fost extrem de implicat în acest subiect, Robu a spus că va parafraza un citat din Iorga: „Dacă dai replică înseamnă că îl iei pe prost ca interlocutor și implicit te duci în aceeași categorie cu el”.

UPDATE Consilierul local Alfred Simonis a comentat la rândul său că „eu nu cobor la nivelul domniei sale. Dacă domnia sa în calitate de primar poate să coboare la acest nivel de limbaj, eu nu pot să o fac, chiar dacă sunt un simplu consilier local. Dar aş spune pe scurt că acesta nu este un limbaj demn de un profesor universitar, primar al Timişoarei, ci poate fi calatogat ca fiind unul de cartier”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.