Primarul Nicolae Robu le ridică osanale angajatelor liberale din Primăria Timişoara: „Cu...

Primarul Nicolae Robu le ridică osanale angajatelor liberale din Primăria Timişoara: „Cu aceste fete audienţa este de peste 20.000 de spectatori”. Cu ce spune că impresionează

3
DISTRIBUIȚI

robu ave 1

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Primăria Timişoara a ajuns destinaţia favorită pentru liberalii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. În acest sens, toţi tinerii din PNL Timiş, care s-au prezentat la concursuri după câştigarea mandatului de primar de către Nicolae Robu, au promovat cu brio probele şi au ajuns să lucreze în PMT.

Departe de a admite că i-a răsplătit pe cei care i-au făcut campanie şi l-au susţinut pentru funcţia pe care o deţine, primarul Nicolae Robu spune că oamenii şi-au câştigat posturile pe merit. „Selecţia, în aprecierea mea, se face pe parcursul unei perioade de timp de cunoaştere a oamenilor. Mai departe trebuie să confirme câştigând concursurile. Nimeni nu ocupă niciun post dacă nu dovedeşte prin concurs că e pregătit pentru acel post”, a declarat primarul.

Întrebat cum se face că toate concursurile la care participă liberali sunt câştigate de aceştia Robu a răspuns că „eu v-am mai spus şi altă dată că la vot s-a văzut că 70% dintre timişoreni sunt cu opţiuni liberale.


Evident că nici nu îndrăznesc să se apropie de primărie liberalii care nu sunt bine şcolaţi, pregătiţi şi capabili să facă faţă posturilor spre care ţintesc, pentru că, cel puţin în PNL, eu sunt bine cunoscut pentru pretenţiile mele”. După ce a încercat să explice că la o analiză a angajărilor din PMT se va vedea că liberalii care au ajuns pe funcţii sunt puţini şi presa i-a cerut o statistică, Robu s-a scuzat că „nu îi întreabă nimeni ce opţiuni au”.

upă conferinţa de presă, Robu nu s-a putut abţine să nu continue subiectul şi a spus că „dacă ar fi fete aşa de bune şi de conştiincioase peste tot lumea ar merge altfel. Ele nu sunt jurnaliste de profesie, pur şi simplu sunt chemate cu o jumătate de oră înainte să înceapă emisiunea pe Facebook TV”. Încercând să le scuze pe fetele care, în ciuda inteligenţei ridicate de care dispun, citesc întrebările de pe foaie, Robu a comentat că „la televiziune sunt profesionişti şi profesioniste care au prompter şi câştigă 10.000 sau 20.000 de euro pe lună”.

După ce a părăsit iniţial sala, Robu a revenit pentru a comenta reporterului PRESSAERT.ro că „cu aceste fete audienţa este de 20 de mii de spectatori, 20.600, iar la PRESSALERT TV a fost de 1.000 când am fost eu”. Întrebat concret cu ce fac fetele audienţă, Robu a spus că cu „tematica”.

3 COMENTARII

  1. De fiecare dta dl Robu se lauda numai cu incompetentii de care este inconjurat, adica ii place aa fie inconjurat de incompetenti manevrabili,
    Un prinar de 2 lei

  2. Draga jurnalistule ..dupa ce am citit acest articol „scris de un profesionist al condeiului ” imi vine in minte o zicala romaneasca: „rade ciob de oala sparta” uff !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.