Primarul Nicolae Robu MIROASE tot. Ce descoperire a făcut legat de poluatorii...

Primarul Nicolae Robu MIROASE tot. Ce descoperire a făcut legat de poluatorii din Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 1

Este oficial, lista poluatorilor din Timişoara creşte de la o zi la alta. Sau cel puţin asta reiese din spusele edilului-şef al urbei de pe Bega, Nicolae Robu, care mai nou şi-a dezvoltat simţul mirosului la cote ieşite din comun. Sigur, subiectul poluatorilor a fost tratat în trei ani de mandat dar, acum, la fiecare conferinţă de presă, Robu atacă firmele Continental şi Azur. Însă, în afară de cuvinte, autorităţile locale nu au nicio pârghie legală de a muta firmele sau de a le obliga să reducă poluarea olfactivă, asta deşi recent, în Consiliul Local Timişoara a fost adoptat un HCL care le cere firmelor să reducă poluarea la jumătate din normele legale, dacă nu, fiind somate să se relocheze.

„Am impresia că mai este un poluator, care este neidentificat.


Azi de dimineaţă (n.r- ieri) cred că a mirosit cel mai urât dintotdeauna. Am senzaţia, aproape că îţi vine să crezi că e o reacţie la ofensiva mea împotriva poluatorilor şi aprope că îţi vine să crezi că te sfidează. Nu e aşa, este activitatea lor normală. Însă, vă spun, în loc să vezi o preocupare ca măcar în perioada asta când am pornit o ofensivă, o nouă ofensivă împotriva lor – au grijă – nu, nicio problemă, nu îi deranjează în niciun fel. Asta înseamnă că se simt foarte puternici, asta înseamnă că ei au senzaţia că nimeni nu le poate face nimic, ori eu nu mă pot împăca cu idea că Timişoara este colonie, nu mă pot împăca cu această idee şi cer tuturor instituţiilor abilitate ale statului să pună umărul să facă eforturi pentru a-i identifica pe toţi cei care atentează la viaţa noastră, la sănătatea noastră şi, cel puţin, atentează la confortul nostru”, a declarat Robu.

Primarul a conchis că nu este interesat de locurile de muncă create sau de taxele achitate la buget şi că dacă preţul este disconfortul cetăţenilor, nu mai este dispus să îl plătească.

1 COMENTARIU

  1. Si Lae atenteaza la sanatatea noastra. Distruge parcuri si vegetatie, polueaza fonic noptile si chiar zilele de vara cu cluburile si manifestatiile zgomotoase din zona centrala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.