Primarul Nicolae Robu, SHOW la Consiliul de Coordonare Judeţean al Tineretului Naţional...

Primarul Nicolae Robu, SHOW la Consiliul de Coordonare Judeţean al Tineretului Naţional Liberal din Timiş. De ce i-a comparat pe politicieni cu samuraii

1
DISTRIBUIȚI
Filarmonica TNL Timis
Filarmonica TNL Timis

Nu mai puţin de o mie de tineri liberali şi-au dat întâlnire astăzi la Filarmonica Banatul din Timişoara în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean al Tineretului Naţional Liberal din Timiş. Printre invitaţi s-au numărat copreşedinţii PNL Timiş Nicolae Robu şi Dan Popa, copreşedinţii TNL Timiş, Liviu Cocean şi Nicu Bitea, copreședinții Tineretului Național Liberal, Sorin Moldovan și Costel Alexe, dar şi reputatul luptător Cătălin Moroşanu. Primii care le-au vorbit tinerilor au fost Liviu Cocean şi Nicu Bitea. Dacă de la Cocean tinerii au aflat că victoria îi poate menţine uniţi, de la Bitea, care ţipa în microfon – pe motiv de patimă, după cum a explicat – tinerii au aflat că cei care nu intrat în politică să schimbe ceva nu au dreptul să se plângă. Sorin Moldovan i-a informat pe tineri că e momentul ca politicienii să nu îşi mai pună pe liste amantele şi rudele, iar Marian Vasile, şeful consilierilor judeţeni ai PNL le-a vorbit tinerilor despre valorile samurailor.

Robu TNL Filarmonica
Robu TNL Filarmonica

Adevăratul show a fost oferit de primarul Nicolae Robu care a declarat că „a fost prezentat un tânăr primar, mă aşteptam să fiu prezentat astfel, tinereţea până la urmă nu este un număr în funcţie de ce scrie în buletin şi în calendar la data curentă, ci este o stare de spirit, dar dincolo de asta sunt un tânăr primar că abia de trei ani exercit această funcţie.


(…) Numai un iresponsabil nu înţelege că nu are nicio şansă dacă nu îşi preţuieşte şi nu îşi promovează tinerii. Eu fiind la cel de-al doilea set de 30 de ani pot spune că tinereţea este în sine o virtute, dar nu este o virtute suficientă pentru orice”. Primarul i-a sfătuit pe tineri să înveţe şi să fie mereu preocupaţi să fie performanţi. „Trebuie să creaţi un cadru în care cei mai buni să iasă în faţa după principiul „omul potrivit la locul potrivit”.

Robu a fost de părere că din cauza lipsei valorilor samurailor societatea trece printr-o criză şi a spus că în 2012 prin promovarea unor tineri precum Marian Vasile sau viceprimarul Dan Diaconu a găsit un model de succes în politică, meritocraţia.

Sursa foto: Facebook Liliana Oneţ

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.