Primarul Robu, NEPĂSĂTOR faţă de demisiile din primărie. Ce spune despre schimbarea...

Primarul Robu, NEPĂSĂTOR faţă de demisiile din primărie. Ce spune despre schimbarea comportamentului faţă de angajaţi

0
DISTRIBUIȚI

robu ave 1

Nu mai puţin de trei demisii ale unor oameni importanţi din Primăria Timişoara au fost depuse zilele trecute. Astfel, au plecat Ciprian Cădariu, arhitect-şef, Violeta Mihalache, şefă Birou reabilitare clădiri istorice, şi Dan Robescu, şeful Băncii de Date Urbane. Deşi primarul Robu nu a putut fi contactat prin telefon pentru a oferi declaraţii şi purtătoarea de cuvânt a primăriei, Alina Pintilie, a cerut cereri pe 544 pentru a oferi reacţii, subiectul a fost abordat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă de la PNL Timiş.

„Ciprian Cădariu şi-a depus demisia începând cu 1 decembrie, el va mai fi arhitect-şef până atunci, nu a fost cazul să fac nicio numire interimară. Nu vă pot spune care sunt cauzele. Ce pot spune este că am colaborat bine cu domnul Cădariu, că este un om pe care îl apreciez, este adevărat, aşa cum am făcut cu toată lumea din primărie, i-am cerut mult şi lui şi aşa cum se întâmplă şi în formulări generale şi în unele personalizate am cerut spor de viteză în anumite situaţii, dar niciodată nu am avut vreun conflict cu domnul Cădariu şi atât cât am putut să îl cunosc în aceşti ani vă pot spune că este un om bun, o persoană deschisă la minte, care are aprecierea mea indiferent de motivele care l-au determinat să plece”, a spus Nicolae Robu.

Nici celelalte două demisii nu-l „impresionează” pe edilul-șef, care a explicat ce calități caută pentru înlocuitori.


„Dan Robescu şi-a depus demisia din funcţia de şef serviciu bancă de date urbane din 16 noiembrie. Nu îi cunosc motivele şi nu vreau să fac niciun fel de comentarii nici vizavi de prestaţia lui şi nici vizavi de motivele demisiei. În privinţa doamnei Violeta Michalache, şef Birou reabilitare clădiri istorice, nu am avut nicio interacţiune directă cu dânsa şi, prin urmare, nu pot face nicio remarcă nici de bine, nici de rău. Nu am ce să mai spun, sunt în căutarea unui arhitect-şef care va trebui să fie un bun arhitect, om deschis la minte, om harnic care să poată dedica timp pentru Timişoara, nu opt ore pe zi, pentru că eu nu mă pot împăca cu ideea că cine are funcţii de coducere poate să îşi achite sarcinile în opt ore”, a declarat Robu.

Întrebat dacă are de gând să se schimbe, edilul a spus că nu are niciun gând în acest sens. „Nu mă îngrijorează absolut deloc şi nu am de gând să schimb nimic pentru că nu am nimic a-mi imputa în relaţia cu angajaţii primăriei, toată lumea a avut parte de respect. Din partea mea niciodată nu am cerut nimic în interes personal sau sau al unor grupuri, ci numai în interes public, drept urmare, nu au niciun motiv de nemulţumire vizavi de mine sub aceste aspecte. Pot însă fi nemulţumiţi vizavi de ritmul pe care îl am eu în primărie”, a conchis Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.