Primarul Sectorului 4 din București și-a anunțat și el demisia

Primarul Sectorului 4 din București și-a anunțat și el demisia

0
DISTRIBUIȚI

cristian popescu piedone

Cristian Popescu Piedone, edilul-șef al sectorului în care se afla clubul Colectiv, locul tragediei de vineri seara, și-a anunțat astăzi demisia printr-un comunicat.

Început cu exprimarea condolențelor pentru familiile victimelor și urări de sănătate pentru răniți, comunicatul continuă cu scuzele lui Cristian Popescu Piedone pentru „reacțiile din primele clipe de după tragedie.


Îmi dau seama acum că nu era momentul cel mai potrivit să vorbesc despre acte. Mărturisesc însă că motivul pentru care am făcut-o nu a fost pentru ca să îmi salvez pielea, ci dorința de a clarifica lucrurile cât mai repede, de a informa publicul despre documentele firmei care deținea Clubul Colectiv, din punct de vedere al competențelor Primăriei Sectorului 4”.

„După toate reacțiile din ultimele zile, după emoția și furia total justificate și exprimate în spațiul public în căutarea vinovaților, după miting-ul de ieri din Capitală înÎmi prezint astăzi demisia de Primar al Sectorului 4, în semn de respect față de victimele tragediei și sper ca vidul legislativ și carențele administrative să tragă un semnal de alarmă, de la cel mai simplu funcționar, până la cel mai înalt for legislativ. Poate că atunci când mii de oameni ies în stradă să-ți ceară să pleci și alte mii cer același lucru pe rețelele de socializare, e bine uneori să asculți. Îmi asum această vină morală, cât despre cea legală, voi lăsa Justiția să își spună cuvântul”, a mai spus primarul în textul semnat „Cristian Popescu – Piedone, de profesie om”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.