Primarul Timișoarei, REVOLTAT pe Facebook, după tragedia din club Colectiv, că nu...

Primarul Timișoarei, REVOLTAT pe Facebook, după tragedia din club Colectiv, că nu e meritocrație în România. Vezi cum a încurcat informațiile despre caz

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu telefon live

La câteva zile distanță de la tragedia din clubul Colectiv, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook un text prin intermediul căruia își exprimă opiniile în legătură cu cauzele care au dus la drama care a marcat toată România. Asta după ce prima oară a postat sondajul în care a pus întrebări despre persoana sa.  Pe scurt, primarul e de părere că în țara noastră nu există meritocrație și nici egalitate de șanse sau de tratament, dar și că legea este încălcată în mod frecvent.

“Securitate personală și a bunurilor? Păi am văzut cu ocazia tragediei cumplite din București, despre ce securitate putem vorbi! Cum să ai securitate într-o societate în care legea nu e lege -căci de aici pleacă toate!-, într-o societate în care nesimțiții, tupeiștii, oamenii lipsiți de scrupule, șarlatanii, hoții, zburdă?! Au murit arși 32 de oameni, e de așteptat, din păcate, să mai moară și alții, o mulțime vor rămâne traumatizați pe viață, fizic și/sau psihic, familiile și apropiații lor vor rămâne veșnic în durere, oricâtă compasiune și solidaritate le-am arăta noi -și, slavă Domnului, măcar la acest capitol am stat bine- și toate astea pentru ce? Pentru ca niște nemernici să se îmbogățească sau să-și sporească bogăția, respectiv să poată poza în mari oameni de afaceri?! Dar, dincolo de ei: ce conștiință au avut cei ce au proiectat un local ca acel club?! Dar experții verificatori?! Dar cei ce au dat avizele cerute de lege -ISU etc.-?! Dar cei ce iau salarii din bani publici pentru a face controale sub funcționare?!”, a scris Robu.


E important de menționat că clubul Colectiv nu avea avizele la care face referire primarul Nicolae Robu, nefiind nici măcar o solicitare făcută către ISU.

Edilul a mai scris și că viețile tinerilor nu pot fi aduse înapoi de niciun gest de compasiune și a lansat un apel, ca fiecare om, în meseria lui, să își facă munca cu conștiință.

2 COMENTARII

  1. Domnule Primar, ați semnat darea în folosință a INCUBOXX fără ca cele mai elementare norme de PSI și ISCIR să fie îndeplinite cu toate că ați avut cunoștință de aceste lucruri! Cum comentați acest lucru?

  2. Domnule Primar, ați semnat darea în folosință a INCUBOXX fără ca cele mai elementare norme de PSI și ISCIR să fie îndeplinite cu toate că ați avut cunoștință de aceste lucruri! Cum comentați acest lucru?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.