Primele reacții ale politicienilor timișoreni la DEMISIA premierului Victor Ponta

Primele reacții ale politicienilor timișoreni la DEMISIA premierului Victor Ponta

0
DISTRIBUIȚI

inaugurare autostrada nadlac vama (17) ponta

Copreşedinţii PNL Timiş, Dan Popa şi Nicolae Robu, nu au putut fi contactaţi pentru declaraţii, primarul nerăspunzând la telefon, iar Dan Popa scuzându-se prin faptul că este plecat din ţară. Nici şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu, nu a putut fi contactat până acum pentru a oferi o declaraţie.

Sebastian Răducanu, președintele PSD Timișoara, a declarat că
„demisia premierului Victor Ponta este un gest de onoare de răspundere fiind în fruntea statului roman, statul român fiind balamt în aceste zile de către opinia publică prin protestele din București. Așa cum a a spus-o poate face față la orice bătălie cu adversarii politici, dar nu se va lupta niciodată cu oamenii. Speră ca depunerea mandatului să satisfacă așteptările opiniei publice, dar nu trebuie să uităm și din punct de vedere personal că guvernul Ponta este unul din guvernele cele mai performante pe care le-a avut România”.

Preşedintele interimar al M10 Timiş, Ada Cean, a reacționat pe Facebook, unde a scris „Victor Ponta a demisionat! Mult, mult, mult prea târziu! Sunt curioasă la ce înţelegere au ajuns PSD cu PNL…”.

Liderul consilierilor locali ai PSD Timiş şi preşedintele TSD Timiş, Alfred Simonis, a scris pe Facebook că „Victor Ponta a demisionat astăzi din funcţia de prim-ministru al Guvernului României deşi este, probabil, cel mai puţin vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti.


Depunerea mandatului reprezintă un gest de onoare şi, totodată, normalitate, ţinând cont de presiunea protestatarilor din Bucureşti şi celelalte oraşe din ţară. Victor Ponta a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că înţelege perfect jocul democratic, că luptele politice nu se duc între oameni politici şi cetăţeni, că este un om politic de anvergură europeană”.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Preşedintele Mişcarea Populară Timiş, Roxana Iliescu, a scris şi ea pe Facebook că „Frumos din partea lui Ponta!
Nici nu putea găsi un mod mai potrivit de a-i spune «La Mulţi Ani» preşedintelui Băsescu! Plus, un frumos cadou poporului român!”.

Marian Vasile, liderul consilierilor județeni ai PNL, a declarat că „sunt convins că PNL va analiza foarte atent solicitările cetățenilor și emulația produsă în societate după tragedia întâmplată în Clubul Colectiv din București. Este nevoie de o reformă profundă a clasei politice și de o reașezare a valorilor în România, de aceea decizia pentru a intra sau nu la guvernare, momentul pentru a face acest lucru și propunerile concrete pentru formula de conducere sunt sigur că vor fi luate de către PNL în acest sens. Demisia premierului era de așteptat și a luat o decizie înțeleaptă, deși trebuia să ia această decizie de mult timp”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.