Primul concert al timişorenilor Tudor Turcu Band. Formaţia a cântat la Bucureşti,...

Primul concert al timişorenilor Tudor Turcu Band. Formaţia a cântat la Bucureşti, la evenimentul caritabil dedicat victimelor de la Colectiv

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-551390861">

12241792_10153674304029477_2227742308976815456_nLa sfârşitul săptămânii trecute, Arenele Romane din Bucureşti au fost gazda unui eveniment desfăşurat sub sigla Legal Rock, care a reunit recitaluri susţinute de Grimus, ZOB, Trooper, AURA, The R.O.C.K., Bucium şi timişorenii de la Tudor Turcu Band. Fondurile obţinute în urma acestui concert vor fi donate familiilor victimelor din clubul Colectiv prin intermediul Fundaţiei Estuar.

„Sunt mândru şi onorat că am putut pune o mână de ajutor la un asemenea eveniment cu o asemenea încărcătură emoţională. Publicul a fost minunat, a cântat cu noi şi a fost o atmosferă deosebită. Piesele lui Tudor au o serioasă tentă rock acum cu noi, lucru care a fost remarcat şi savurat de publicul prezent la Arenele Romane“, ne-a declarat Adi Niţulescu. Dealtfel, concertul timişorenilor a reprezentat o premieră, pentru că formaţia Tudor Turcu Band a ieşit, cu această ocazie, pentru prima oară în faţa publicului.

Noua trupă a luat naştere printr-o „transformare“ a trupei Blackjack. „După plecarea tobarului (Robert Risteiu) la Trupa Coco, în primăvară, Blackjack a cam intrat pe o linie moartă şi în afară de partea de studio nu am mai făcut nimic. Acum două luni făceam demersurile lansării pe radio a piesei «21» şi am reuşit să ne înţelegem cu Sergiu Nadaban (tobe) să continuăm ce am lăsat baltă în primăvară. Sergiu era deja implicat într-o colaborare de mai lungă durată cu Tudor Turcu (câştigător al concursului X Factor în 2012). Ne-am întâlnit, ne-am plăcut şi am început să cântăm împreună. Tudor este un ardelean fain de la Mediaş, fără fiţe şi mega sufletist, omul care dacă te doare ceva sau ai o problemă te ia în braţe şi te pupă în frunte“, ne-a declarat Adi Niţulescu.

La capitolul planuri de viitor, Tudor Turcu Band lucrează de zor la câteva piese proprii şi îşi propune să susţină o serie de concerte în întreaga ţară. Formaţia este alcătuită din Tudor Turcu – voce, Adi Niţulescu – bass, Sergiu Nadaban – tobe, Călin Imbrescu – chitară, Zolly Papp – chitară şi Ina Căpăţână – vioară.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.