Profesoară din Timiș, acuzată că a bătut și jignit un elev: „Îți...

Profesoară din Timiș, acuzată că a bătut și jignit un elev: „Îți mut fălcile şi dinţii din gură”. Ce spune inspectoratul școlar

0
DISTRIBUIȚI

profesoara

O profesoară de limba germană care predă la Liceul Teoretic Periam din județul Timiș a fost filmată cu camera ascunsă de elevi în timp ce le vorbea urât, la începutul acestei săptămâni. Mai mult, dascălul s-a enervat atât de tare în timpul unui curs, încât a și lovit peste față un licean. Inspectoratul Școlar Timiș a deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

„Eu ştiu ce drepturi am! Ce drepturi ai tu? Eu dacă vreau, îl lovesc. Şi pe tine te lovesc că n-are ce să-mi facă! Ai înţeles? Te-am întrebat, ai înţeles? În faţa mea tu nu-ţi arăţi talente! Îți mut fălcile şi dinţii din gură”, a țipat profesoara de limba germană, potrivit Pro TV.

Diana Hojda, directorul Liceului Teoretic Periam, ne-a declarat că incidentul a avut loc luni.


„Doamna profesoară s-a enervat peste măsură în timpul orei de limba germană datorită faptului că telefonul unui elev a sunat în timpul orei, dumneaei a cerut telefonul, iar copiii nu au dorit să îl dea, l-au plasat de la unul la celălalt, fapt ce a deranjat-o foarte tare și s-a enervat. În momentul acela a reacționat, în sensul că a zbierat, a vorbit urât și i-a și agresat fizic. La sfârșitul orei, copiii au venit imediat la mine, mi-au arătat înregistrarea. După finalizarea orelor a venit și doamna profesoară, și-a expus punctul de vedere, eu mi-am exprimat dezacordul în acel moment față de comportamentul doamnei profesoare. Am demarat o anchetă, am anunțat inspectoratul școlar despre incident”, ne-a spus Diana Hojda.

Mihaela Petrov, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș, ne-a declarat că o comisie de cercetare constituită la nivelul școlii realizează o anchetă. „Doamna profesoară va fi cercetată disciplinar. Vom vedea dacă doamna a mai fost cercetată, dacă există sancțiuni precedente, urmărim acest caz. Probabil că acolo s-au scăpat lucrurile de sub control și de o parte și de cealaltă. Orice ar fi, adultul este de vină și el trebuie să aibă multă stăpânire”, a precizat Mihaela Petrov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.