PSD Timiș, contraatac la Robu: „Prin geamurile fumurii ale unui Mercedes, imposibilitatea...

PSD Timiș, contraatac la Robu: „Prin geamurile fumurii ale unui Mercedes, imposibilitatea plăţii impozitelor este văzută ca rea intenţie, iar încercarea de a ajuta oameni cu reale probleme seamănă a populism”

2
DISTRIBUIȚI

PSD - CONGRES

Social-democrații au reacţionat la atacul lansat de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care, discutând astăzi cu jurnaliștii pe marginea unui proiect care va fi propus de PSD în consiliul local – în baza unei OUG, prin care timişorenii care nu şi-au plătit impozitele la timp ar urma să fie scutiţi de o parte din penalităţi – i-a numit „populişti” pe consilierii locali ai PSD Timiş.

„Iniţiativa grupului consilierilor PSD din cadrul Consiliului Local al Municipiului Timișoara are la bază o Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului României (OUG 44/2015) prin care ni se oferă șansa de a-i sprijini pe cei care, din motive financiare, nu și-au putut plăti impozitele la timp.


Acest act normativ, ca să fim bine înţeleși, nu scutește pe nimeni de la plata datoriilor, ci doar a unui procent din penalităţi. Am decis să iniţiem și o Hotărâre de Consiliu Local în acest sens, având în vedere interesul general de susţinere a persoanelor care se confruntă cu reale probleme de ordin financiar ce nu le permit să-și îndeplinească la termenul legal obligaţiile fiscale faţă de bugetul Municipiului Timișoara”, au transmis social-democrații timișeni. Mai mult, pesediştii îl acuză la rândul lor pe Robu că nu e înțelegător şi că nu acceptă nicio inţiativă de a ajuta oamenii cu dificultăţi financiare.

„Propunerea noastră este privită cu multă aroganţă de către Nicolae Robu. Însă această atitudine se referă, din păcate la timișoreni. Prin geamurile fumurii ale unui Mercedes de peste 50.000 de euro, imposibilitatea plăţii impozitelor este văzută ca rea intenţie, iar încercarea de a ajuta oameni cu reale probleme seamănă a populism”, au conchis pesediştii.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Bai,ciumpalaci rosii,rosii pana-maduva….kremlinului,nu sunteti doar populisti,sunteti rebuturile stalinismului si,in Timisoara,n-aveti ce cauta! Din cauza unor scursuri ca voi,punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara nu a fost acceptat de tatal vostru,ion ilici iliesku si slehta lui de kgb-isti. Macar taceti,impostorilor!

  2. Chestii de fațadă, ca exemplu marea dragoste în mizeria puturoasă care se numește INCUBOXX unde Primarul și Trezorierul PSD, Ovidiu Brânzan, au colaborat de minune, sub umbrela protectoare a ARD Vest! Onor Primarul încearcă să scoată „țapi” ispășitori ai acestui imens scandal firmele neplătite de SAIF-TIM s.a. (firma ex ministrului P.S.D. Brânzan), care în obrăznicia lor, nu mai lucrează pe gratis!
    În condițiile în care suspiciunea de fraudare a fondurilor europene și publice este de notorietate, în acest caz, oare ce mai așteaptă organele competente???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.