PSD Timiş, tot FĂRĂ candidat la Primăria Timişoara pentru alegerile din 2016....

PSD Timiş, tot FĂRĂ candidat la Primăria Timişoara pentru alegerile din 2016. Cum va fi desemnat omul care va intra în luptă cu Robu

0
DISTRIBUIȚI

ALEGERI PSD TIMISOARA11_resize

PSD Timiş încă amână desemnarea unui candidat pentru lupta electorală din 2016, când sunt programate din nou alegeri locale.

Deşi pesediştii din Timiş susţineau că aşteaptă trecerea cogresului formaţiunii, care a avut loc în luna actombrie, pentru a se apuca de treabă, lista cu candidaţi rămână încă în forma în care a fost prezentată în luna august, cu nume precum Sorin Grindeanu, preşedinte al PSD Timiş, Sebastian Răducanu, preşedinte al PSD Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, deputat, şi Marius Craina, preşedinte executiv al PSD Timişoara.


Deşi în public cei nominalizaţi au susţinut că vor intra în cursă împotriva lui Nicolae Robu dacă partidul le-o cere, până acum niciunul nu a fost selectat oficial.

Mai exact, legat de stadiul desemnării unui candidat, Sebastian Răducanu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „în luna noiembrie vom face pentru partea de candidat la Primăria Timişoara un sondaj comandat la o firmă de specialitate. Pe partea cealaltă vom pune anumite nume de persoane pe o lista cu potenţiali candidaţi pentru funcţia de consilier local. Şi aceştia vor fi subiectul unui sondaj de opinie, pentru că nimeni nu este bătut în cuie. Nici chiar cei care sunt momenten consilieri nu sunt candidaţi cerţi şi ei vor face parte din această echipă pentru care se va face un sondaj. Asta am stabilit împreună cu preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu”.

Conform declaraţiilor lui Sorin Grindeanu, făcute acum mai multe săptămâni, lista cu candidaţi ar urma să fie finalizată în luna decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.