RATT se pregăteşte să deschidă un centru de întreţinere a bicicletelor. Robu:...

RATT se pregăteşte să deschidă un centru de întreţinere a bicicletelor. Robu: „RATT trebuie să rezolve o mulţime de alte lucruri înainte de a-şi face biserică sau muzeu”

0
DISTRIBUIȚI

robu bicicleta 5

Înfiinţarea staţiilor de biciclete care pot fi folosite de abonaţii RATT pe raza municipiului Timişoara a dus la necesitatea creării unui spaţiu în care bicicletele să fie întreţinute sau reparate dacă apar problemele sau deteriorări ca urmare a utilizării acestora.


În acest sens, Regia Autonomă de Transport Timişoara are în plan realizarea unui depozit pentru biciclete.

„În curând vom înființa un centru administrativ cu spații de întreținere și depozitare pentru un atelier de biciclete gestionat de RATT. (…) Ceea ce vreau să accentuez este că în acest spațiu se va face și un instructaj al copiilor privind regulile de circulație, nişte norme care să îi protejeze atunci când ei intră în trafic chiar şi pe pistele special amenajate, însă instructajul se face mai larg”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Deocamdată singura informaţie disponibilă legată de proiect este locul unde va fi amenajat noul centru. Este vorba despre strada Gării, nr. 17. Planurile regiei includeau şi amenjarea unui muzeu al transportului în comun, însă proiectul a fost considerat neprioritar. Comentând pe acest subiect, Robu a spus că „eu vă spun că la muzeu eu i-am frânat, pentru că nu este o prioritate pentru RATT, în situaţia financiară în care se află, să investească în amenajarea unui muzeu, chiar dacă un muzeu întotodeanua este un obiectiv demn de toată preţuirea. RATT trebuie să rezolve o mulţime de alte lucruri înainte de a-şi face biserică şi înainte de a face muzeu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.