Raul Tudoreanu, CAMPION național la autoslalom după un podium timișorean la Bacău....

Raul Tudoreanu, CAMPION național la autoslalom după un podium timișorean la Bacău. Cu ce probleme se confruntă tânărul pilot

0
DISTRIBUIȚI

12243556_898534236867316_4873206738311126760_n

Piloții din Timișoara au făcut o figură frumoasă în ultima etapă a Campionatului Național de Autoslalom. Podiumul clasei 2 a fost ocupat în totalitate de vestici, în frunte cu Raul Tudoreanu, care a câștigat astfel ediția 2015. Din păcate situația financiară îl pune pe gânduri pe noul campion.

Raul Tudoreanu a reușit să se impună la clasa 2 după cele patru runde programate în acest sezon pentru CN de Autoslalom de sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.


Tudoreanu, la volanul unei Honda Civic, a reușit să se claseze pe 2 în prima etapă, a câștigat apoi runda a doua, programată tot la Bacău, apoi a obținut doar poziția a 5-a din 7 la Adâncata, după ce a avut probleme mecanice. Cel care l-a ajutat a fost concetățeanul Alexandru Krepelka. De altfel, acesta din urmă s-a clasat în weekend pe circuitul Speed Park din același oraș moldav imediat după Tudoreanu. Podiumul clasei 2 a fost închis de un alt timișorean, Cristian Lung.

Deși e proaspăt campion național, tânărul pilot originar din Cugir e îngrijorat în legătură cu o participare și în sezonul următor. ”Eu aș vrea să mai particip și mai sus, dar e foarte greu financiar. Nu prea se găsesc sponsori pentru acest sport în România. Pot să le mulțumesc celor care m-au sprijinit, precum Fan Taxi, prietenilor și familiei. Este oarecum o surpriză că am câștigat. Am avut emoții pentru că la Adâncata mi s-a stricat mașina și am reușit să termin doar pentru a obține o clasare. Sunt foarte fericit să fiu campion național, mai ales că s-ar putea să iau un an de pauză din cauza acestor probleme financiare”, a declarat Raul Tudoreanu pentru PRESSALERT.ro.

Tot în weekend la Bacău, Alexandru Krepelka a ocupat locul 2 și la clasa Open, unde Zoltan Martincseck, tot din Orașul de pe Bega, a fost al treilea.

Foto: Facebook / Dan Ștefan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.