Reduceri pentru românii amatori de sporturi de iarnă, într-o zonă mirifică a...

Reduceri pentru românii amatori de sporturi de iarnă, într-o zonă mirifică a Serbiei. La ce distanță de Timișoara se află FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-428680959">

Zlatibor

Timișorenii sunt invitați să viziteze, ca turiști, stațiunea montană Zlatibor, din Serbia. Ofertele se țin lanț aici, unde, bănățenii găsesc nu numai pârtii performante de schi, dar și hoteluri – spa și o serie de muzee unice în lume.

Organizaţia Turistică Zlatibor din Serbia a organizat miercuri, la Timişoara, un eveniment de promovare a staţiunii, anunţând reduceri speciale pentru turiştii români, de până la 25%, în acest sezon de iarnă.

„Doar pentru turiştii români se oferă reduceri speciale, de până la 25%, în locurile de cazare, începând din data de 5 ianuarie până în 28 februarie 2016. Zlatibor este cea mai vizitată staţiune din Serbia, pe tot parcursul anului. În sezonul de iarnă, se organizează mai multe campionate de schi şi sporturi nordice”, a declarat, miercuri, la Timişoara, Arsen Djurici, directorul Organizaţiei Turistice Zlatibor.

Potrivit sârbilor, în stațiunea Zlatibor sunt disponibile atracții turistice atât pentu sportivii profesioniști cât și pentru familii. Un număr de peste 30 spații de cazare, de la hoteluri de cinci stele până la vile și pensiuni care oferă un meniu tradițional, sunt în așteptarea turiștilor români.

Cea mai populară stațiune din Serbia, Zlatibor, se găsește la mai puțin de 300 de kilometri de Timișoara. Turiștii găsesc aici numeroase pârtii de schi, iar prețul de cazare în stațiune începe de la aproximativ 20 de euro pe noapte. Vizitatorii pot profita de excursii organizate în alte destinații turistice precum Sirogojno, peștera Stopica, Mokra Gora, rezervația naturală Uvac și multe altele.

Stațiunea mai dispune de piste pentru biciclete. „Nu este numai o zonă turistică de iarnă, ci și pe parcursul anului oferă posibilități de agrement și de cazare. Ceea ce ne bucură în mod special e că de la an la an sunt tot mai mulți turiști din România care vin la Zlatibor”, a declarat consulul general al Serbiei, Lazar Manojlovic.

În zonă mai poate fi vizitat orașul din lemn construit de Emil Kusturica și un muzeu unic în lume, de tricotaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.