Ripensia Timișoara, campioană de toamnă după un tur cu emoții în Liga...

Ripensia Timișoara, campioană de toamnă după un tur cu emoții în Liga a IV-a. Cum arată lupta la vârf în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

ripensia csebes (1)

Roș-galbenii au reușit să-și asigure poziția 1 în clasament pe perioada pauzei de iarnă. FC Ripensia s-a impus cu 3-1 pe teren propriu în fața Voinței Biled în etapa a XVII-a și va păstra șefia în D-Timiș indiferent de celelalte rezultate din weekend.

Voința Mașloc o poate egala la puncte pe ”Ripi” dacă se impune în fața Sânnicolaului, meci început la ora 11.


Gruparea care evoluează la Covaci a condus campionatul o bună parte din tur, până a cedat pe terenul Ghirodei. Timișorenii vor rămâne însă lideri datorită golaverajului net superior. În meciul direct roș-galbenii au remziat pe terenul Mașlocului.

Ieri, Ripensia s-a impus cu 3-1 în fața nou promovatei din Biled. Mediop a deschis scorul în minutul 18. Peste cinci minute Trifu a majorat diferența iar oaspeții au redus din diferență înainte de pauză prin Stroe. În partea a doua gazdele nu au fost lipsite de emoții, Voința trecând pe lângă egalare. În ultimul minute Nanu a transformat un penalty care a asigurat scorul final. O fază ciudată a avut loc cu opt minute înainte de final, când arbitrul Florin Albu i-a arătat cartonașul roșu pentru injurii căpitanului de la Biled, Drăguș, apoi s-a răzgândit și și-a anulat decizia.

Ripensia conduce campionatul cu 41 de puncte, atâtea câte poate să facă și Mașlocul dacă învinge azi. Pe 3 se află ACS Poli II cu 35 de puncte, formație ce poate fi depășită de Ghiroda (34 pt.), dacă elevii lui Paul Codrea se impun azi la Dudeștii Vechi. În 2016 campionatul se va relua în luna martie.

Ripensia: Rădulescu – Popa, Francescu, Toma, Popescu – Zaluschi, Briciu, Ungureanu – Mediop, Trifu, Nanu. Au mai intrat: Mh. Stancu, Herțanu și Nechifor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.