Robu despre Mercedes-ul primit de la Retim: „Nu este nicio mașină de...

Robu despre Mercedes-ul primit de la Retim: „Nu este nicio mașină de super lux, este o mașină care intră în firescul lucrurilor”. Vezi ce mister rămâne

4
DISTRIBUIȚI

masina primarului robu04_resize

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, încearcă să minimalizeze sub orice formă faptul că foloseşte pentru deplasările sale un Mercedes cumpărat de Retim, societate în care consiliul local are 50% la acţiuni şi care are un conflict cu municipalitatea după ce Direcţia de Mediu i-a informat pe consilierii locali de faptul că s-au acumulat penalităţi de peste şase milioane de lei până acum deoarece societatea de salubritate nu a îndeplinit clauzele unui contract. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Robu a manipulat opinia publică atunci când a susţinut că primăria ar fi putut să cumpere limuzina deoarece o ordonanţă de urgenţă din 2012 interzicea autorităţilor publice să cumpere maşini mai scumpe de 18.000 euro.

În urma unei decizii a AGA de la Retim s-a cumpărat un Mercedes pentru Primăria Timişoara şi o Skoda pentru partea germană. Gheorghe Para, director general economic şi marketing în cadrul Retim a explicat pentru PRESSALERT.ro că „fiecare acţionar a hotărât în AGA ce maşină alege. Acţionarul german e obişnuit cu Skoda Superb, deci Skoda Superb are, iar la primărie s-a mers pe Mercedes. Asta a fost tot. A fost o discuţie între acţionari fără referate, fără principii, fără alte treburi.


Noi am respectat hotărârea AGA”.

Nicolae Robu a susţinut şi astăzi că „nu mă ocup eu de astfel de lucruri, eu am avut mașina moștenită de la domnul Ciuhandu, pe care am folosit-o foarte bine și foarte mulțumit de ea, până ce mașina a avut un accident. După ce a avut un accident s-a pus problema necesității stringente chiar a unei mașini pentru primarul Timișoarei, mai departe nu m-am ocupat eu de subiect, m-am trezit că a fost cumpărată această mașină. Nu am ce să mai discut despre acest subiect. Nu este nicio mașină de super lux, este o mașină care intră în firescul lucrurilor. Numai pentru populiștii incapabili să facă ceva în viața lor și, drept urmare, preocupați doar să se lege de cei care fac din frustrarea care îi macină, este un subiect interesant acesta. Pentru cetățenii Timișoarei este interesant ceea ce se întâmplă în oraș și în oraș se întâmplă lucruri foarte bune, sunt o mulțime de schimbări făcute în acești trei ani și câteva luni și urmează alte multe schimbări în bine în perioada care a mai rămas din acest mandat. Asta contează pentru timișoreni. Și până la urmă decât să se cumpere o mașină din banii primăriei, orice mașină, cred că timișorenii preferă să nu se dea niciun ban pe nicio mașină dacă există o astfel de posibilitate și să se pună la dispoziția primăriei, fie și pentru uzul primarului,o mașină a unei societăți comerciale a primăriei, nu a altcuiva, ci a primăriei”. Robu a evitat să mai spună că putea să cumpere Mercedes-ul din banii municipalităţii.

Când am încercat să aflăm de la liberalul Vasile Vesa, cel care reprezintă Consiliul Local Timişoara în adunarea generală de la Retim, cine a decis să se ceară cumpărarea unui Mercedes, în condiţiile în care în CLT nu s-a discutat înainte despre acest subiect, acesta a evitat un răspuns susţinând „acum sunt chiar la comisie. Vorbim mai încolo. Nu pot acum să vă răspund”. Ulterior nu a mai răspuns la mobil.

4 COMENTARII

 1. Gunoi arogant.
  Numai pentur idiotii care urla ca „macar face ceva” faptul ca s-a achizitionat ilegal un automobil premium pentru un incompetent e motiv de ignorare.
  In orice tara normala, daca legea NU iti da voie sa cumperi masina mai sumpa de 18.000 Euro si tu iti iei de la o regie in datorii auto de lux zbori din politica mai repede decat poti zice „conflict de interese”. Si te manca parnaia.

 2. Cum ar fi daca primarul, indiferent cum se numeste, ar circula cu tramvaiele? Ar mai avea Timisoara asemenea mijloace de transport in comun, cu care noi circulam zilnic? Firesc ar fi ca primarul sa circule si el cu tramvaiul pana la serviciu, ca sa aiba o zi „buna” de dimineata.

 3. Ii normal sa primeasca Masina de Lux de la Retim,
  Sa ne uitam in oras ce eficienti sunt cei de la Retim, din cele mai multe puncte ridica gunoiul o data pe saptamana si primesc bani cu nemiluita, dar sa nu uitam ca domnisoara Grebla este in consiliul de administratie la Retim, si alti politruci liberali,
  Ca si administrator public Robu = nota 2, si asta o zic colegi De ai lui,
  Nu mai fi golan pune mana si fa treaba PRIMARE !!!!

 4. Domnule Robu…..aveti o functie si poate puteti sa va interesati,vedeti cum circula alti primari din lume,daca vreti va dau un ex.primarul Londrei care nu are rost sa vb.de Timisoara si Londra ,comparatia este prea mare…..,merge la lucru cu BICICLETA,filmat de atatea ori de lume,asteapta metroul in statii si o stie tot orasul,nu are MERCEDES domnule Robu,ca noi nu avem unde parca cand venim de la servici ca le dati mana libera la ingerii galbeni sa ne ridice masinile ca nu avem parcari si ziceti ca nu aveti ce face……,pai daca nu aveti ce face pt.ce mai stati la primarie???Ati zis ca scoateti tel park i-ati schimbat numele si atata,faceti parcari la cum stiti sa va gospodariti nu pe banii prostilor care platesc abonament sa steie in fata blocului,si in alte orase se fac parcari si fara tel park domnule robu…..,sper sa fie primul si ultimul mandat,vrem un om care chiar face ceva pt.oras nu plimbari prin dubai,america,mertane,etc…….lasati-ne cu amaraciunea noastra domnu robu….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.