Salonul industriei uşoare de la Timișoara a ajuns la cea de-a XXVI-a...

Salonul industriei uşoare de la Timișoara a ajuns la cea de-a XXVI-a ediţie. Când are lo expoziția

0
DISTRIBUIȚI

salonul industriei usoare

Salonul industriei uşoare, cea mai reprezentativă expoziţie de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie şi accesorii din zona de vest a ţării, organizată de CCIAT, a ajuns la cea de-a XXVI-a ediţie şi a devenit de multă vreme o manifestare de tradiţie şi de referinţă pentru aceste ramuri de activitate.
Peste 50 de expozanţi din oraşe aflate în toate colţurile ţării, printre care Arad, Braşov, Brăila, Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Mangalia, Orăştie, Oradea, Ploieşti, Târgu Mureş sau Suceava vor fi prezente cu ultimele creaţii, pentru a oferi publicului noile tendinţe ale modei prin cele mai frumoase colecţii de toamnă-iarnă.
Pe lângă articole de confecţii, textile, tricotaje, încălţăminte, marochinărie, pielărie sau blănărie, expoziţia mai cuprinde articole de lenjerie şi lenjerie de pat, articole sportive, produse cosmetice şi naturiste, bijuterii din Franţa şi Mexic, gablonţuri, parfumuri, precum şi design vestimentar.


În premieră va fi prezentă o firmă cu îmbrăcăminte şi încălţăminte din Spania, la preţuri foarte atractive. Nu va lipsi nici standul Facultăţii de Arte şi Design a Universităţii de Vest, la care studenţii vor expune piese vestimentare şi de design unicat iar în spaţiul exterior va fi organizată o mini-expoziţie cu produse tradiţionale de sezon. Organizatorii vor oferi publicului vizitator şi o paradă a modei, care vor prezenta creaţiile vestimentare ale firmelor expozante dar nu numai.
Expoziţia se deschide pentru public miercuri, la ora 11,00, cu o paradă a modei pe ritmurile de dans ale dansatorilor clubului Magnum Team. Salonul industriei uşoare, care încheie calendarul expoziţional din acest an, va putea fi vizitat la centrul Regional de Afaceri din 18 noiembrie până în 22 noiembrie, între orele 10,00-20,00 iar duminică, între orele 10,00-18,00, intrarea fiind liberă. Următoarea ediţie, la care vor fi prezentate colecţiile de primăvară-vară, va avea loc anul viitor, în ultima decadă a lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.