Senatorul Petru Ehegartner, bucuros de pierderea PNL Timiş. Ce spune despre cooptarea...

Senatorul Petru Ehegartner, bucuros de pierderea PNL Timiş. Ce spune despre cooptarea lui Ciprian Jichici în ALDE

0
DISTRIBUIȚI

ehegartner la pressalert live 5

Senatorul ALDE Petru Ehegartner crede că demisiile a nu mai puțin de trei șefi de departamente din Primăria Timișoara, păstorită de fostul său coleg de partid Nicolae Robu, au legătură cu faptul că în sistemul public lucrurile nu sunt organizate la fel de bine ca și în multinaționale.

Întrebat cum comentează demisiile arhitectului-şef al Primăriei Timişoara, Ciprian Cădariu, a Violetei Mihalache, cea care conducea Biroul de Dezvoltare Urbană și Reabilitare din cadrul Primăriei Timișoara, și a lui Dan Robescu, șeful Băncii de Date Urbane, Ehegartner a făcut o comparație cu modul în care funcționează o mare companie.


„Într-o multinațională, lucrurile sunt foarte bine structurate și funcţionează după reguli şi atribuţii pe care oamenii le au când sunt anagajați pe o anumită funcţie. Motivul pentru care un angajat este sancţionat funcţionează foarte uşor. Ceea ce lipseşte în administraţia publică este un sistem coerent de urmărire a informaţiei. Sistemul public este pe de o parte birocratic, pe de altă parte nu sancționează lipsa de asumare a unor sarcini”, este de părere Ehegartner.

Dacă senatorul nu este extrem de interesat de demisiile din Primăria Timișoara, decizia fostului său coleg de partid, Ciprian Jichici, de a părăsi PNL este de mare interes pentru liderul ALDE Timiș. Senatorul e de părere că Jichici e un om inteligent şi că ar fi un membru bun pentru partidul său. „Domnul Jichici a venit în partid după mine (n.r – în PNL). Eu am plecat înaintea sa, dar l-am apreciat foarte mult pentru viziunea cu care a venit”, a spus Petru Ehegartner, care a mai menționat şi că va purta o discuţie cu Jichici.

Interesant este că, după plecarea din PNL, Ciprian Jichici a declarat în cadul emisiunii PRESSALERT LIVE că ar dori să îşi vadă mai departe de viaţa personală, punând pentru moment punct carierei sale politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.