Sfatul lui Grindeanu pentru primarul Robu: să meargă la Bucureşti la discuţiile...

Sfatul lui Grindeanu pentru primarul Robu: să meargă la Bucureşti la discuţiile pe tema bugetului din 2016. Ce spune şeful PSD Timiş despre banii pentru centura de sud a Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

autostrada timisoara arad

Schimbarea guvernului Ponta a fost un prilej numai bun ca primarul Timişoarei, Nicolae Robu, să reia discuţiile pe tema centurii de sud, pentru care aşteaptă finanţare de la Bucureşti.

„Le voi transmite primului ministru și ministrului Transporturilor o adresă prin care voi cere ca centura de sud să fie tratată cu prioritate şi să intre la finanțare în 2016. Fac primul pas concret în acest sens, firesc și civilizat, transmit o adresă, în termeni respectuoși, către primul ministru și ministrul Transporturilor, cum am făcut-o de altfel, și către fostul premier, și către fostul ministru al Transporturilor. Sper ca de data aceasta să fie tratat demersul meu cu înțelegerea corectă a lucrurilor și nu e potrivit aici cuvântul bunăvoință, ci cuvântul corectitudine.


Aștept corectitudine din partea Guvernului Cioloș”, a spus primarul Nicolae Robu la începutul săptămânii.

Fost ministru al Comunicaţiilor în guvernul Ponta, şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a atenţionat că „poate să aștepte mult și bine, că Timișoara tot așteaptă. Asta caracterizează administrația din Timișoara. Așteptarea de tip pică pară mălăiață în gura lui Nătăfleață, cam asta ar fi așteptarea. M-aș aștepta ca acum, când se discută noul buget, să ia exemplu de la primari PNL din țară și să vină în comisii când se discută, să își trimită măcar reprezentanți ai primăriei să susțină alături de parlamentarii de Timiș punctele de vedere. Dar ar fi bine să vină dânsul, cum nu a venit când s-a discutat Master Planul pe Transporturi. În mod sigur, Timișoara are nevoie de a ieși din era autosuficienței”.

„Dar cea mai bună modalitate prin care să iți ascunzi ineficiența e să spui că e de vină altcineva. Dacă ar fi fost după București, să stea doar ei să împartă anumite fonduri, nu e tratată Timișoara diferit față de Arad, Cluj sau Brașov, dacă ar fi după bucureșteni nu ar da la nimeni, iar victimizarea asta pemanentă care văd că ne caracterizează de mulți ani ne-a adus unde ne-a adus: să ne plângem non stop. Noi avem probleme, dar cei la Cluj sau de la Arad nu au”, a mai spus Grindeanu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.