Show INEDIT la sala Studio a Casei Artelor, în această seară. Cine...

Show INEDIT la sala Studio a Casei Artelor, în această seară. Cine vor fi protagoniștii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

improv show

În această seară, trei actori profesionişti, foarte pricepuţi în materie de improvizaţie, oferă amatorilor decişi să înfrunte superstiţiile legate de ghinionul dintr-o zi de vineri, 13, două porţii sănătoase de râs. Primul show va avea loc la ora 20,00, în sala Studio a Casei Artelor de pe strada Augustin Pacha iar al doilea Taverna Timişoara de pe strada Badea Cârţan, de la ora 22,00, unde sunt obligatorii rezervările.
Improv Show îi are ca protagonişti pe Andrei Teleleu, Dragoş Muscalu şi Rob Pavicsits dar deopotrivă spectatorii, întreg spectacolul fiind construit pe baza sugestiilor publicului, care decide ce se va întâmpla.


“Nu avem nimic pregătit dinainte, motiv pentru care nu avem cum să facem repetiţii. Spectacolul se schimbă mereu şi la fel cum în două seri diferite publicul este diferit, şi spectacolul nostru va fi cu totul schimbat, deşi paradoxal este acelaşi. Totul se construieşte pe loc, fără regizor, fără scenariu. Telecomanda e în mâna publicului” este caracterizarea pe care actorii o fac acestui inedit spectacol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.