Solistul arădean al trupei Goodbye to Gravity s-a trezit din comă. Vezi...

Solistul arădean al trupei Goodbye to Gravity s-a trezit din comă. Vezi cu cine a avut prima întâlnire EMOȚIONANTĂ

1
DISTRIBUIȚI

479787_408921299204942_1345669818_n

Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity, singurul din formație care a supraviețuit incendiului din Colectiv, a reușit să vorbească, pentru prima data cu mama sa. Arădeanul este internat la Spitalul Crucii Roşii din localitatea olandeză Beverwijk. Tânărul artist este în continuare intubat, nu respiră singur, depinde încă de aparate.

„Are momente scurte când e conştient şi comunică, dar e semi-sedat.


Marţi (24 noiembrie-n.r.) a realizat pentru prima dată că e într-un spital, într-o altă ţară, în străinătate. A recunoscut-o pe mama lui şi a vorbit cu ea – aşa greu cum a putut, dar a vorbit. E lucid dar e, cumva, într-o stare de semi-sedare. Miercuri a mers şi tatăl lui la spital, se pare că Andrei ştia că trebuie să vină. Ne e şi frică să zicem că e bine. Atunci când va scăpa de aparate şi va reuşi să respire singur, atunci vom putea spune că e bine” – a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon Nicoleta Belean, cumnata lui Andrei Găluţ.

Ea a mai precizat că, până acum, Andrei a suferit trei intervenţii chirurgicale la mâna dreaptă, și că vor mai urma şi altele, reparatorii. „El a fost ars în partea de sus a corpului, la faţă, mână, gât, spate. A avut intervenţii şi la faţă, dar mâna a fost cea mai afectată, a fost efectiv despicată şi foarte greu de salvat”, a mai spus aceeași sursă. (Sursa foto: Jurnal arădean/ Aradon)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.