Sorin Brîndescu, după eșecul cu Mama Mia: ”Ne-am prezentat lamentabil”. Vezi reacția...

Sorin Brîndescu, după eșecul cu Mama Mia: ”Ne-am prezentat lamentabil”. Vezi reacția surprinzătoare a lui Sorin Bălu, tehnicianul ”pizzerilor”

0
DISTRIBUIȚI

Mama Mia - ASU Poli T (52)

Seria excelentă a lui ASU Politehnica în C a fost oprită azi la Becicherecu Mic, unde alb-violeții au cedat fără drept de apel. Tehnicianul liderului s-a arătat dezamăgit de cum au abordat elevii săi jocul cu conjudețeana Mama Mia și îi avertizează că Liga a II-a e deocamdată un vis.

3-0 a fost scorul partidei Mama Mia Becicherecu Mic – ASU Politehnica, al doilea duel pierdut de timișoreni în Liga a III-a și tot împotriva unei formații din județul Timiș. ”Nu m-am așteptat, sunt dezamăgit de jocul prestat. Ne-am prezentat lamentabil, nici la antrenament nu ne-am prezentat cu așa indolență. Scorul nu reflectă realitatea din teren. Trebuie să învățăm și din astfel de meciuri. Să nu ne credem invincibili. Și entuziasmul care s-a creat după fiecare etapă cu discuții despre promovare, sunt niște vise îndepărtate și am văzut realitatea care trebuie să ne readucă cu picioarele pe pământ. Nu trebuie scuze”, a declarat Sorin Brîndescu.

Antrenorul lui ASU Poli a explicat că echipa sa a fost surprinsă deși indicațiile au prevăzut mai multă atenție la fazele fixe. ”Dacă e să analizez fiecare gol, primul a fost luat după o fază fixă cu minge aruncată în careu, golurile 2 și 3 le-am luat după ce noi am avut corner. E de râs, pentru că am fost dezorganizați. În atac am fost slabi și terenul a fost într-adevăr greu, am avut câteva ocazii, dar dacă nu marchezi împotriva unei echipe bune… câte îți trebuie.


Aici sunt ambițiile cele mai mari și se pare că noi nu conștientizăm că trebuie să jucăm și noi cu o ambiție mare cu conjudețenele noastre”, a conchis Brîndescu.

Mama Mia - ASU Poli T (49)

Sorin Bălu: ”Mă așteptam să fie mai clar”

Antrenorul lui Mama Mia a surprins la primele vorbe de după joc, susținând că se aștepta la un scor chiar mai mare deși ”pizzerii” nu au strălucit în tur. Sorin Bălu nu o desconsideră însă pe ASU Poli, despre care spune că merită să fie lidera seriei.

”Mă așteptam să fie chiar mai clar, pentru că cunosc potențialul echipei mele. Cu tot respectul pentru Poli, dar am fost ferm convins că vom bate. Ce am discutat toată săptămâna azi băieții mei au respectat cu strictețe. Nu a fost neapărat cel mai bun meci, am avut și afară jocuri bune, dar ghinionul, neșansa… a făcut să nu fim noi pe primul loc. Azi am arătat că avem valoare, nu suntem de locul 7. Poli merită pe primul loc, a avut rezultate, dar azi noi am fost net superiori. Dacă eu cu echipa mea nu putem promova, îmi doresc din tot sufletul să promoveze Poli. Eu acum doi ani, am ratat promovarea pentru că o echipă din Timiș m-a oprit. Noi nu avem orgolii postești, nu-mi doresc să împiedic pe Poli, dar nu voi zice niciodată: poftim Poli”, a explicat Sorin Bălu. Acesta nu a ascuns că și-ar dori să aibă la rândul său parte de atenția și susținerea de care se bucură ASU Poli.

”Pizzerii” se pregătesc de un nou duel județean, merg pe terenul codașei Giarmata în ultima rundă a turului. ”În anumite momente și ei ne-au luat niște puncte cu care eram ca și promovați. Sunt sigur că ne așteaptă un meci foarte greu. După acest tur vom trage o linie să vedem unde am greșit. Să ajungem la un numitor comun ca să nu mai avem rezultate oscilante”, a adăugat Bălu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.