Sorin Brîndescu, fairplay după succesul palpitant obținut sub Cetate: ”Poate e nemeritat”....

Sorin Brîndescu, fairplay după succesul palpitant obținut sub Cetate: ”Poate e nemeritat”. Deva CONTESTĂ unul dintre golurile marcate de ASU Poli

2
DISTRIBUIȚI

deva asu poli (77)

ASU Politehnica a învins-o cu emoții pe CNS Cetate Deva în deplasare, scor 3-2. Tehnicianul alb-violeților, Sorin Brîndescu, a recunoscut că echipa sa nu a scăpat de meteahna relaxării balcanice după ce a fost egalată de la 2-0. Totodată acesta e însă și mulțumit că ”Băieții în ghete” au găsit resursele să înscrie golul victoriei.

Succesul lui ASU Poli a survenit și într-o zi specială pentru timișoreni – aniversarea a 95 de ani de UPT. ”Sunt foarte mulțumit de joc, până la 2-0. Apoi această meteahnă specifică fotbalului românesc ne-a afectat și pe noi, ne-am automulțumit, am făcut pasul înapoi, inexplicabil, deși am spus la pauză că vreau să jucăm la fel. Nu am reușit acest lucru, ne-am precipitat și ne-au egalat. Dar mă bucur că am avut reacție și în minutele de final am găsit soluții să aducem mingea în fața porții și să înscriem. Poate nemeritată această victorie după aspectul reprizei a doua, dar norocul ține cu cei puternici. Jocul Devei a fost foarte bun pot să spun, contează și în funcție de adversar, pentru că noi le-am permis în repriza a doua să joace. Nu ne-am gândit la aniversare, dar cu siguranță suntem mândri că avem o echipă puternică în spate și dedicăm victoria Universității Politehnica… De Hunedoara mi-a fost mai frică, au anunțat că luptă la promovare, și se pare că de frică am jucat mai bine cu ei față de meciul cu Deva”, a declarat Sorin Brîndescu, antrenorul lui ASU Politehnica.

Marius Sârbu: ”Am dominat… A fost o greșeală flagrantă la golul 2”

De partea cealaltă, mult mai agitat pe marginea terenului față de omologul său de la Timișoara, Marius Sârbu, tehnicianul Cetății Deva, a contestat reușita de 2-0 a oaspeților.


Acesta s-a arătat mulțumit de replica dată de elevii săi azi liderului.

”Dacă ținem cont că e un eșec, consider că am dominat jocul din toate punctele de vedere. În ceea ce privește aspectele, poziționarea în teren, în prima repriză am avut undeva 60-40% posesie, în repriza a doua cred că am dominat copios. Nu e bine să se comenteze arbitrajul, cred că nu au fost concentrați, dar a fost o greșeală flagrantă la golul 2 marcat de echipa oaspete. Jucătorii mei au reușit să revină la 2-2, pe fondul unor ocazii mari. Nu am reușit să terminăm măcar cu un egal… Trebuie să ne concentrăm cel mai mult pe aspectul jocului. Suntem mândri și mulțumiți că am dominat o echipă aflată pe primul loc. Obiectivul nostru e în acest an menținerea în acest eșalon. Jocul nostru a atras atâta lume la stadion. Azi am întâlnit o echipă disciplinată și organizată. Nu a fost cel mai dificil meci, dar îi felicit pentru tot ceea ce fac și acest public minunat care îi susțin, pe domnul profesor Sorin Brîndescu, o echipă frumoasă care face o propagandă frumoasă fotbalului”, a spus Marius Sârbu

Ghinescu a plecat la faza încriminată de la limita ofsaidului iar arbitrul asistent Csaba Antal a considerat că un devean i-a anulat poziția suspectă. Mijlocașul timișorean nu-și explică nici el căderea lui ASU Poli din repriza secundă. ”Nu știu ce s-a întâmplat. De la pauză, după ce am intrat, a fost o nebunie, relațiile de joc au dispărut, nu a mai fost nimic, au fost peste noi toată repriza secundă. S-a acumulat oboseală, cred că din cauza asta. Poate și o relaxare, dar nu cred, domnul profesor ne-a spus să jucăm ca și cum ar fi 0-0. Noi ne pregătim la fiecare antrenament și dăm totul până la final. Sperăm să o ținem tot așa și ne-am dori cu toții să promovăm. Deva nu e o echipă de locul 12, are jucători foarte buni și public mult la stadion”, a conchis Răzvan Ghinescu.

ASU Poli e lider în C4 cu 28 de puncte după 12 runde. Pe 2, cu 25 de puncte, dar și un joc în plus față de timișoreni, a urcat momentan Sebișul, care a trecut azi cu 2-0 de Lugoj. Mâine, Cugirul (22 de puncte) joacă pe terenul lui Ighiu într-un derby al județului Alba.

2 COMENTARII

  1. Este al doilea meci consecutiv care după minutul 60 dispărem total din joc. Contescu moale,slab rău azi.Badaluta in teren doar sa fim la număr,este capăt de linie.Juniorii intrați după pauza parca au intrat la Spa.Toate meciurile le jucati ca acasă ,sunt zeci de suporteri care va însotesc peste tot si unii dintre voi faceți doar act de prezenta in teren in condițiile in care ați demonstrat ca puteți mult mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.