Spectacol de iluzionism de mare succes la Timişoara. Lorenzo Cristian a ţinut...

Spectacol de iluzionism de mare succes la Timişoara. Lorenzo Cristian a ţinut un moment de reculegere pentru tragedia de la Colectiv FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1849712650">

lorenzo (7) [1280x768]Duminică seara, la Casa Tineretului, timişorenii au participat la spectacolul de iluzionsim „Visul meu”, creat de magicianul Cristian Lorenzo. De la cei mai mici până la adulţi, toţi s-au arătat încântaţi, aducând ropote de aplauze după fiecare număr de magie, în special la cel final, în care iluzionistul, amintindu-şi de copilărie, a făcut să ningă. Event Architects împreună cu partenerii au organizat acest eveniment la Timişoara, un spectacol a cărui obiectiv a fost nu doar acela de a distra, ci şi de a încuraja lumea să-şi trăiască visul.

Ca orice mare artist, Lorenzo nu doar că a interacţionat cu publicul, ci le-a oferit posibilitatea de a face parte din echipa lui, alegând din sală, pentru câteva numere de magie, două persoane pentru a-l ajuta, nu înainte, însă, de a ţine un moment de reculegere în memoria victimelor incidentului din Bucureşti. „Momentul de reculegere a fost o premieră pentru mine. Sper ca bunul Dumnezeu să mă ferească de astfel de momente. Cu o zi înainte de spectacol dezbăteam opţiunea amânării. Fiind un spectacol cu bilete distribuite pe diverse căi online şi multiple casierii, organizatorii au considerat foarte dificilă amânarea şi au decis să susţinem spectacolul, mai ales că -Visul Meu- nu este o petrecere şi nici un concert ci doar un spectacol vizual“, ne-a declarat magicianul.

La faţa locului spectatorii au intrat şi în poesia unui CD audio numit Magic Feelings, mixed by Stafie. „Am ales câteva piese dintre cele pe care mie îmi plac să le ascult atunci când creez. Am perioadele mele de creaţie artistică şi atunci prefer să ascult muzică chill out sau clasică, muzica care mă poate relaxa şi care îmi poate stimula partea creativă. Ideile geniale nu vin în grabă sau în stres, ci debicei ele apar atunci când ne facem timp să le primim, indiferent de profesia care o practicăm“, ne-a declarat magicianul.

.Foto: Focus Studio

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.