Susţinere „record” pentru primarul care se laudă că are 80% în sondaje....

Susţinere „record” pentru primarul care se laudă că are 80% în sondaje. Vezi câţi timişoreni vor să facă parte din garda de mediu cetăţenească

3
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 1

De fiecare dată când presa, partidele politice sau chiar cetăţenii urbei de pe Bega i-au reproşat că nu a dus la capăt anumite proiecte sau că nu toate schimbările din Timişoara sunt pe gustul locuitorilor, primarul Nicolae Robu a ripostat folosind acelaşi argument: numărul mic al celor care se plâng de prestaţia sa. Astfel, de nenumărate ori edilul a ţinut să arate că nemulţumirile unor cetăţeni care au acuzat modul în care vor fi valorificate vestigiile istorice, interzicearea circulaţiei cu bicicletele prin centrul oraşului sau tăierile de copaci din urbea de pe Bega sunt chestiuni de moft şi că oamenii cu pricina nu reprezintă un punct de vedere demn de luat în calcul.

Recent, Robu a pornit o ofensivă media împotriva firmelor care poluează olfactiv în urbea de pe Bega.


Vizate sunt Continental şi Azur, dar şi un alt agent economic al cărui nume primarul încă nu îl cunoaşte. Mai mult, Robu se teme să facă publice numele celor pe care îi bănuieşte că aduc discomfort timişorenilor, dar vrea să se folosească de oameni pentru a dovedi cine sunt poluatorii. În acest sens, edilul a anunţat înfiinţarea unei gărzi de mediu cetăţeneşti. “Iniţiativa pe care o aduc la cunoştinţă este aceea de a înfiinţa un nou corp consultativ pentru primar, care va fi un fel de gardă de mediu cetăţenească. Voi lansa un apel la Facebook pentru cei care vor dori să participe să să facă parte din acest grup, din această echipă a primarului, cei care doresc să baleem oraşul, să identificăm toţi agenţii care afectează mediul în Timişoara”, declarat Robu săptămâna trecută. Acum edilul susţine că doar trei cetăţeni au dat curs invitaţiei sale, dar suspectează că numărul mic se leagă de faptul că a cerut ca oamenii să vină la Camera 112 de la primărie unde să depună o cerere.

“Sunt foarte supărat să văd că după o săptămână în care aerul a fost mai curat în Timişoara, acum din nou a avut loc o poluare intensă. Am avut o discuţie cu doamna Lorinczi şi am ajuns la diverse ipoteze legate de ce se întâmplă. Nu vrem să vi le spunem acum ca să nu îi ajutăm pe cei care crează discomfort cetăţenilor, dar se pare că există poluatori care acţionează prin alte mijloace decât credeam noi. Până acum vă spuneam că suspectez cine ar fi al treilea poluator, însă s-a dovedit că nu era cine credeam eu”, a completat edilul.

3 COMENTARII

  1. Robu Nicolae = Politica un Papagal!!!
    = Administratie publica ii varza !!!
    Si ii place sa fie inconjurat de limbisti si pupici in c.r,
    Lasa orasul nu-ti mai bate joc de banii nostri hotule !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.