Sute de locuri de muncă pentru bănăţeni, în ultimii doi ani, prin...

Sute de locuri de muncă pentru bănăţeni, în ultimii doi ani, prin implementarea unor proiecte europene. În ce domenii au fost create

0
DISTRIBUIȚI

locuri de munca

Tot mai multe locuri de muncă pentru bănăţeni. Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest anunţă că, în ultimii doi ani, au fost create 534 de noi locuri de muncă. Asta după ce au fost implementate 259 de proiecte finanţate în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” (POSCCE) în vestul ţării.


Aceste proiecte totalizează o valoare a finanţării nerambursabile de peste 50 milioane euro.

„235 dintre aceste proiecte au fost finalizate, iar 24 de proiecte se află încă în etapa de implementare și au o valoare cumulată a finanțării nerambursabile de aproximativ 16 milioane euro. Termenul de finalizare pentru proiectele aflate încă în etapa de implementare este data de 31 decembrie 2015”, transmite ADR Vest.

ONG-uri, microîntreprinderi şi întreprinderi mici şi mijlocii din vestul ţării au obţinut finanţare nerambursabilă prin POSCCE. Acestea activează în domenii ce vizează fabricarea mobilei, încălţămintei, hârtiei/cartonului/ambalajelor, produselor de beton, articolelor din plastic, maşinilor şi utilajelor, ansamblurilor electronice, lucrări de construcții utilitare/drumuri/autostrăzi, lucrări de instalații, extracția pietrei/nisipului/pietrișului, operațiuni de mecanică sau în alte sectoare și domenii eligibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.