Tânăr, amendat de polițiștii locali pentru că a făcut drifturi lângă stadionul...

Tânăr, amendat de polițiștii locali pentru că a făcut drifturi lângă stadionul Dan Păltinişanu. Cât l-a costat distracția

0
DISTRIBUIȚI

drift

„Distracţia se plăteşte” pare să fie zicala pe care tinerii teribilişti din Timişoara par să nu o înţeleagă nici în ruptul capului. Astfel, deşi Primăria Timişoara are în plan transformarea zonei din jurul stadionului Dan Păltinişanu în spaţiu pietonal deocamdată locaţia rămâne una preferată de amatorii de drifturi sau curse de maşini.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat și sancționat în acest week-end încă un tânăr care a efectuat manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, în scop de divertisment, în timp ce se afla la volanul autotursimului marca BMW, în parcarea Stadionului Dan Păltinișanu.


Cel în cauză de numește S. Robert, are 20 de ani și domiciliul în Timișoara. Acestuia i s-a întocmit proces-verbal de sancționare conform HCL 371/2007 în valoare de 800 lei. În ultimele luni polițiștii locali au aplicat pentru efectuarea de accelerări și frânări bruște pe loc, efectuarea de derapaje, întoarceri bruște în scop de divertisment, precum și pentru turarea motoarelor în același scop un număr de 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 14300 lei”, a transmis poliţia locală prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.