Țigări de contrabandă, arme și muniție, descoperite în urma unor percheziții, în...

Țigări de contrabandă, arme și muniție, descoperite în urma unor percheziții, în Banat. Câte persoane au fost duse la audieri

0
DISTRIBUIȚI

P1012094Un număr de 16 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Caraş-Severin au fost efectuate, joi, de poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu lucrători din cadrul Jandarmeriei, sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă. Au fost vizate persoane care fac contrabandă cu produse accizabile.


11 persoane au fost aduse la audieri.

„Percheziţiile s-au efectuat într-un dosar de urmărire penală aflat în instrumentarea Prim Procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, acesta având ca obiect săvârşirea în formă continuă de către mai mulţi cetăţeni români a infracţiunilor de contrabandă calificată cu produse accizabile. Autorităţile judiciare au avut pe timpul investigaţiilor sprijin de specialitate din partea ofiţerilor aparţinând Serviciului Român de Informaţii”, transmite Ramona Tîrnovan, purtătorul de cuvânt al polițiștilor de frontieră.

În urma percheziţiilor au fost descoperite 1.158 pachete ţigări netimbrate diferite mărci, o armă neletală deţinută fără documente legale, 135 alice de plumb deţinute fără documente legale, 6 litri alcool provenit din Republica Serbia deţinut fără documente legale şi alte obiecte utile documentării cauzei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.