Timişoara s-a mobilizat pentru ajutorarea victimelor de la Colectiv. Câți bani s-au...

Timişoara s-a mobilizat pentru ajutorarea victimelor de la Colectiv. Câți bani s-au strâns la concertul „Împreună Rezistăm” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-968057494">

12234848_519739524873790_3718777081658000427_nTimişoara a demonstrat că este solidară cu victimele tragicului accident din Colectiv, concertul organizat sâmbătă în Parcul Rozelor reuşind să creeze un interes deosebit în rândul melomanilor şi a celor care şi-au dorit să-i susţină pe cei care au fost afectaţi de tragicul incendiu din Bucureşti.

Începând cu ora 16.00, pe scena din Parcul Rozelor au urcat Virgula, A.l.l Friends Band, Overtone, Poşta Mare, The Different Class, Rockabil, Sonatic, Grave For Sale, BRUM, Faceplant, Sanctuar şi Pandora. Fiecare din trupele prezente a respectat cu stricteţe programul de 15 minute dedicat fiecărui  recital impus de organizatori şi graţie mobilizării a numeroşi „tehnici“ din Timişoara, programul a fost respectat „la minut“. Începând cu ora 20.00, la faţa locului au cântat Burning Table, care pentru o piesă au fost acompaniaţi de „Vita“, solistul IPR și Blazzaj. Seara a fost încheiată de Methadone Skies, Negură Bunget (care l-au avut şi pe Petre Ionuţescu şi al său inedit tulnic) şi Implant Pentru Refuz, care au cântat o piesă alături de Ochelari.

Concertul din Timişoara a făcut parte dintr-o serie de manifestări care au avut loc simultan în mai multe oraşe din România iar prezentatorii show-ului din Parcul Rozelor au fost Mimo Obradov şi Szucsik Cristi Sorin. Alături de numeroşi voluntari care au pus umărul la desfăşurarea în bune condiţii a acestui concert s-au numărat şi reprezentanţii ONG-ului Sfera Timişoarei care au avut un stand cu prăjiturele, ceai şi vin fiert unde publicul a plătit produsele sub formă de donaţie. O altă veste bună este că altRadio difuzează maratonul muzical umanitar ‪#‎împreunărezistăm‬ timp de 24 de ore, începând de astăzi, 15 noiembrie, de la ora 7.00, pe www.altradio.tm.ro. Organizatorii evenimentului au anunţat că suma strânsă în urma concertului a fost de 27.000 de lei.

Sursa foto: Alt Radio

Sursa foto: Psihodrom

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.