Timișoreanul Remi Rădulescu, medalie de aur la Bruxelles pentru dispozitivul pentru închiderea...

Timișoreanul Remi Rădulescu, medalie de aur la Bruxelles pentru dispozitivul pentru închiderea gazelor, care ne poate salva viața. Câte premii a primit, în total

0
DISTRIBUIȚI

remi radulescu dispozitiv 1

Inventatorul timișorean Remi Rădulescu a fost, din nou, premiat peste hotare pentru dispozitivul mecanic pentru închiderea gazelor.


Această invenție poate salva viețile a milioane de oameni în cazul producerii unui cutremur. Remi Rădulescu a anunțat, aseară, pe Facebook că a fost premiat cu medalia de aur și două premii speciale, din partea Belgiei și Taiwanului, la Concursul Internațional de Invenții și Inovații Bruxelles-Eureka. Competiția a fost organizată în cadrul Salonului INNOVA, care s-a desfășurat în perioada 19 – 21 noiembrie.

“Dispozivul mecanic a fost conceput pentru închiderea gazelor în timpul seismelor peste 5 grade pe scara Richter. Înlocuieşte electroventilele care devin nefuncţionale când curentul electric se întrerupe”, explica, în urmă cu câteva luni, Remi Rădulescu pentru PRESSALERT.ro. În primăvara acestui an, inventatorul timișorean a obținut medalia de aur și două premii speciale la Salonul Internațional de Invenții și Inovații de la Geneva pentru dispozitivul mecanic pentru închiderea gazelor, ultima sa invenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.