Timișorenii, încurajați să pregătească mici cadouri în cutia de pantofi pentru copiii...

Timișorenii, încurajați să pregătească mici cadouri în cutia de pantofi pentru copiii părăsiți de părinți. Cum te poți implica

0
DISTRIBUIȚI

12247152_1638960773038689_1945330034125012727_n

„Numai fapte bune…la cutie” – acesta este numele unui proiect caritabil și educativ lansat în județul Timiș de Asociația Sfera Timișoarei.


Oameni cu suflet mare care doresc să facă o faptă bună de Crăciun sunt încurajați să pregătească un cadou într-o cutie de pantofi. Cutiile adunate vor fi donate apoi copiilor părăsiți de părinți din centrele de plasament din satele din județul Timiș.

„Avem nevoie de ajutorul tău! Nu este deloc greu, după modelul SHOEBOX pregătim o cutie de cadou. Trebuie să ții cont doar de următoarele reguli: ia o cutie goală de pantofi, umple cutia cu articole precum: jucării, dulciuri sigilate și neperisabile, periuță și pastă de dinți, cărtică, fular, prosopel etc, împachetează cutia în hârtie de cadou și nu uita să legi cutia cu o panglică și poate chiar să-i faci o urare copilașului. Lucrurile trebuie să fie noi și unisex și universale, pentru vârste între 3 și 16 ani!”, transmite Sfera Timișoarei pe Facebook.

În cadrul proiectului caritabil organizat în luna noiembrie a anului trecu,t au fost livrate 1.254 de pachete cadou copiilor defavorizați din județul Timiș. Mai multe informații despre cum te poți implica în acțiunea „Numai fapte bune…la cutie” sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.