Tradiția în culturism instaurată de Florin Teodorescu la Timișoara continuă. Când are...

Tradiția în culturism instaurată de Florin Teodorescu la Timișoara continuă. Când are loc Memorialul ”Vasile Balmuș” și prin ce atrage noua ediție FOTO

0
DISTRIBUIȚI

teodorescu (5)

Celebrul culturist din Banat, Florin Teodorescu, păstrează tradiția concursurilor internaționale organizate pe Bega. Casa Tineretului va fi în weekend gazda ediției a XXVII-a a Cupei Libertății Memorial ”Vasile Balmuș”, competiție la care sunt așteptați campioni din Ungaria, Serbia și România.

Astăzi, în prologul competiției, a avut loc o mică demonstrație de culturism în centrul căreia s-au aflat Mirabela Ionescu și Marius Huțiu, sportivi care vor să-și câștige categoriile lor duminică. Cei doi au atras privirile cu trupurile lor sculptate. Peste câteva zile la Timișoara e așteptată și concurența. Peste 60 de sportivi din Serbia, Ungaria și România vor urca pe scena sălii mari de la Casa Tineretului. Printre aceștia se află campionii maghiari Lakatos Mihaly, poreclit ”Mumia”, și Palecian Judit, ”Miss Boxing”.

”Mă aștept la un spectacol foarte mare pentru că vine Judit, de șase ori campioană mondială, să vedem dacă o bate cineva. Mă aștept la sportivi mai bine pregătiți. Mi-aș dori să câștige sportivii români, dar cei din străinătate sunt foarte bine pregătiți, au mentalitate, sunt foarte tari. Ungaria e în vârful piramidei culturismului european. Va mai apărea o categorie de concurs: lady, ele mi-au cerut să fie separat. S-au făcut și categorii de vârstă mai înaintată la Timișoara. Am făcut și o altă categorie pentru oameni care fac sport pentru sănătate, categoriile de model sunt binevenite, îndeamnă femeile să lucreze pentru această categorie”, a declarat Florin Teodorescu, organizatorul competiției. Culturistul timișorean se recuperează în această perioadă după o fractură la piciorul drept, în urma căreia i-au fost afectate mai multe ligamente.

Timișorenii au astfel ocazia să vadă atât mușchi bine întreținuți, cât și modele feminine. Competiția Cupa Libertății Memorial ”Vasile Balmuș”, dedicată prietenului lui Florin Teodorescu decedat la Revoluție, are loc duminică, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din Timișoara.


Cu o zi înainte lugojenii se vor putea bucura de ”Clasicul” Florin Teodorescu, concurs aflat la ediția a X-a și care începe sâmbătă, de la ora 17.00 la Teatrul ”Traian Grozăvescu” din Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.