TRAGEDIE Șoferul de 28 de ani al unui BMW a decedat pe...

TRAGEDIE Șoferul de 28 de ani al unui BMW a decedat pe loc, iar partenera sa se zbate între viață și moarte. Ce s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

elicopter smurd

Doi tineri, o femeie şi un bărbat, care se aflau într-un autoturism BMW, au fost azvârliţi din maşină în urma impactului cu o autoutilitară.

Accidentul a avut loc duminică dimineaţa la ora 7.45, pe DN7, în afara localităţii Vărădia de Mureş. Şoferul autoturismului BMW a fost găsit decedat, iar pasagera de pe scaunul din dreapta faţă, o tânără în vârstă de 28 de ani, a fost rănită grav, în urma impactului. Ambii au fost găsiţi, la sosirea echipajelor de prim ajutor, la câţiva metri de autoturismul cu care călătoreau, semn că impactul cu autoutilitara fusese atât de puternic încât cei doi ocupanţi ai maşinii marca BMW au fost pur şi simplu proiectaţi afară din autoturism.


Accidentul a avut loc într-o curbă deosebit de periculoasă, scrie aradon.ro.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din judeţul Călăraşi, în timp ce a condus un autoturism marca BMW pe DN7, dinspre Deva spre Arad, în afara localităţii Vărădia de Mureş, pe fondul neadaptării vitezei, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a derapat şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară marca Mercedes condusă regulamentar de un bărbat în vârstă de 53 de ani din judeţul Sibiu. În urma impactului, a decedat pe loc şoferul autoturismului BMW. Totodată a fost rănită grav o femeie în vârstă de 28 de ani care se afla pasageră pe scaunul dreapta faţă în autoturism şi a fost rănit uşor conducătorul autoutilitarei”, a declarat agentul şef adjunct Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad pentru sursa citată.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.