EXCLUSIV Un copil de 13 ani, TORTURAT sexual cu o coadă de...

EXCLUSIV Un copil de 13 ani, TORTURAT sexual cu o coadă de mătura şi dopul unei sticle în căminul Liceului Sportiv „Banatul”. Vezi reacţia SCANDALOASĂ a pedagogului de serviciu UPDATE În ce stare este victima

0
DISTRIBUIȚI

inspectoratul scolar politia

Scene înfiorătoare, azi noapte, în căminul Liceului sportiv din Timişoara – un băiat de 13 ani, care este la secţia de fotbal, a fost atacat şi agresat sexual de doi colegi, în vârstă de 17 şi 18 ani. Conform primelor informaţii, când victima a ieşit de la baie, cei doi l-au acostat. A urmat un schimb de replici, iar cei doi au decis să-i dea o lecţie puştiului. Unul dintre ei l-a imobilizat, iar cel de al doilea i-a tras pantalonii jos şi a început calvarul pentru copil. I-a introducă în anus  o coadă de mătură, apoi dopul unei sticle de plastic şi nu au reuşit şi cu un tub de spray.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, a declarat pentru PRESSALERT că elevul agresat este în clasa a VII-a, toți trei fiind cazați în internatul școlii.


Pedagogul care era de serviciu noaptea trecută nu a informat conducerea unității de învățământ cu privire la cele întâmplate, motiv pentru care va fi demarată o cercetare disciplinară asupra acestuia. „Cei doi elevi de 18 ani care au agresat din punct de vedere sexual copilul, la acest moment sunt ridicați de poliție și probabil că urmează să fie cercetată fapta lor. Este un lucru care, în mod evident, ne pune, din nou, într-un impas în ceea ce privește securitatea și siguranța elevilor. Am anunțat Ministerul Educației de ceea ce s-a întâmplat. Copilul și-a anunțat familia, iar familia, probabil, a sunat la 112, pedagogul nu a anunțat nimic, deși era acolo când s-a întâmplat incidentul”, a explicat Aura Danielescu. Cei doi suspecţi sunt acum audiaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, după ce au fost reţinuţi.

UPDATE Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, ne-a declarat că băiatul de 13 ani agresat sexual a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe. „Acum este la chirurgie”, a precizat medicul Mihai Gafencu.

UPDATE 2 Din punct de vedere fizic, victima nu a suferit răni grave. „Chirurgii mi-au spus că fost o tentativă de viol, copilul nu a rămas internat la noi pentru că n-a avut nicio urmă de agresiune în regiunea perianala. A fost trimis la Medicină Legală. Probabil că și concluzia lor nu poate fi alta”, a transmis Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.