Un rus de 46 de ani a vrut să iasă din România...

Un rus de 46 de ani a vrut să iasă din România aproape în comă alcoolică, la volanul mașinii de serviciu. Cum a fost depistat

0
DISTRIBUIȚI

DAF_XF95_Gardinenplanensattelzug

Un rus de 46 de ani a vrut să iasă din România aproape în comă alcoolică, la volanul mașinii se serviciu. El a fost depistat și oprit din drum ieri seara, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa.


Acesta conducea un autocamion marca „DAF”, înmatriculat în Rusia.

Polițiștii de frontieră timișeni relatează că rusul mirosea de la distanță a alcool. ”La efectuarea formalităţilor de frontieră, întrucât existau suspiciuni cu privire la faptul că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, suspiciune creată de mirosul de alcool care venea din interiorul autovehiculului şi stării euforice a persoanei, lucrătorii noştri au solicitat testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest.

În urma testării cu etilotestul, poliţiştii de frontieră, împreună cu un echipaj al Poliţiei Deta, au constatat că bărbatul avea 1,10 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Deta în vederea recoltării mostrelor biologice”, transmite ofițerul de presă al Poliției de frontieră Timiș.

În cauză au fost intocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.