Vești bune pentru timișorenii care locuiesc în blocuri vechi. Cum vor putea...

Vești bune pentru timișorenii care locuiesc în blocuri vechi. Cum vor putea beneficia GRATUIT de anveloparea apartamentelor

0
DISTRIBUIȚI

bloc reabilitat 1

Veşti bune pentru cei care locuiesc la bloc în Timişoara. Miercuri, 25 noiembrie, ora 16:00, la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT), Sala Europa, va avea loc Conferinţa de Lansare a Programului de Eficientizare Energetică a Blocurilor de Locuinţe în Sistem ESCO (Energy Service Company), initiat de Clusterul de Energii Sustenabile din România – ROSENC împreună cu Consulatul Onorific al Olandei, Primăria Municipiului Timişoara, Colterm şi Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara (FALT).

Practic, acest nou program vine în sprijinul timişorenilor prin faptul că nu presupune costuri pentru locatari, fiind bazat pe valorificarea economiei de energie.


Noul program se adresează în principal blocurilor care sunt conectate în cea mai mare parte la sistemul de încălzire a orașului. Alături de programul de reabilitare termică implementat de Primărie, programul ESCO își propune să accelereze ritmul de implementare a măsurilor de eficientizare energetică a blocurilor de locuințe. Conform organizatorilor proiectului, “avantajele beneficiarilor sunt lucrări gratuite de: Reabilitare termică a anvelopei; Distribuție orizontală a agentului termic cu contorizare individuală; Recirculare apă caldă menajeră. Performanţă energetică garantată pentru 15 ani”. Cei n interesaţi pot obţine informaţii sau detalii suplimentare prin e-mail la adresa pr@rosenc.ro sau la numărul de telefon: 0748 204 318, persoană de contact: Luiza Apetrei – Responsabil Relaţii Publice, ROSENC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.