Vezi cum l-a reevaluat Radu Ţoancă pe Nicolae Robu, la PRESSALERT LIVE,...

Vezi cum l-a reevaluat Radu Ţoancă pe Nicolae Robu, la PRESSALERT LIVE, în prima lui zi de angajat al Primăriei Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

toanca1

Proaspăt angajat al Primăriei Timişoara, fostul consilier local PSD Radu Ţoancă nu-l mai vorbeşte de rău pe Nicolae Robu. Dacă în urmă cu aproape un an şi jumătate, Ţoancă spunea despre primarul oraşului de pe Bega că are un “limbaj de tip băsist care nu a mai existat în Timişoara în ultimii 25 de ani de democraţie”, acum acesta şi-a schimbat punctul de vedere. Vă reamintim că fostul pesedist a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector la compartimentul Parcul Copiilor din cadrul Primăriei Timişoara, săptămâna trecută. Urmează ca Radu Ţoancă să se transfere la clubul sportiv municipal nou înfiinţat şi să se înscrie la un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de director al acestuia.

“Acum nu-mi mai menţin declaraţiile făcute în trecut la adresa primarului Nicolae Robu. Atunci, lucrurile o luaseră razna în Consiliul Local Timişoara după despărţirea USL.


Tensiunea şi duşmăniile de atunci din CLT m-au obosit. Am dat acea declaraţie după o şedinţă a CLT pe care chiar eu am condus-o, în acea şedinţă s-a încercat schimbarea viceprimarului Dan Diaconu. A fost un circ oribil”, a încercat să explice Radu Ţoancă, la PRESSALERT LIVE, de ce a spus, în trecut, că Nicolae Robu are un “limbaj de tip băsist”.

În prezent, Radu Ţoancă crede că Nicolae Robu şi-a schimbat discursul, “e mai democratic. Pe viitor, nu am garanţia că lucrurile nu se vor schimba. Nu garantez că în viitor, când se apropie alegerile locale şi tensiunea va fi mai mare în Consiliul Local Timişoara, lucrurile nu vor genera cu violenţă de limbaj”. Fostul consilier local PSD a explicat la PRESSALERT LIVE că a discutat cu Nicolae Robu despre posibilitatea de a conduce clubul sportiv municipal înfiinţat recent pentru salvarea echipelor sportive din oraş. Totuşi, Radu Ţoancă spune că nu a avut nicio înţelegere mai veche cu primarul Robu de a vota proiectele de hotărâre propuse în schimbul acestei funcţii de conducere.

“Nu am votat proiectele de hotărâre ca să fac jocurile cuiva, să înclin balanţa într-o parte sau alta. În 2012, echipa de rugby a oraşului era finanţată cu patru miliarde de lei vechi de Consiliul Local Timişoara. Acum, finanţarea este de 30 miliarde de lei vechi. Nu pot să fiu chiar atât de spălat pe creier şi să nu apreciez implicarea Consiliului Local Timişoara şi a lui Nicolae Robu în sport, în ultimii trei ani şi jumătate”, a mai declarat Radu Ţoancă, la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.