Vlad Dragomir, mai aproape de debutul în Premier League. Mijlocașul timișorean s-a...

Vlad Dragomir, mai aproape de debutul în Premier League. Mijlocașul timișorean s-a antrenat cu prima echipă a lui Arsenal. Ce spune presa din Anglia

0
DISTRIBUIȚI

dragomir-alexis-sanchez

La numai 16 ani Vlad Dragomir își trăiește visul după transferul în Anglia. Fostul mijlocaș al lui ACS Poli a reușit în timp record să-i impresioneze pe antrenorii de la Arsenal și i s-a oferit șansa de a se pregăti direct sub comanda lui Arsene Wenger. Conform unor surse timișoreanul ar putea fi pe bancă în duelul de azi cu West Bromwich, în urma căruia londonezii pot deveni lideri în Premier League.

Dragomir a impresionat din start la echipa sub 18 ani a ”tunarilor”.


Un clip cu pasele și reușitele sale a devenit viral. Mai mult, mijlocașul de pe Bega a fost promovat la prima echipă în această săptămână.

Presa din Londra a început să-i acorde o atenție deosebită. Au apărut comparații fabuloase. Vlad fiind văzut ca următorul Toni Kroos sau Wilshere. Mirror.co.uk, cât și Daily Mail îi acordă spații largi românului de 16 ani. Mai ales după ce acesta a făcut față pregătirii alături de vedetele lui Arsenal. Imaginile în care îl contrează pe Alexis Sanchez sau fuge cot la cot cu Nacho Monreal sunt și ele dovezi în acest sens. ”Un mijlocaș înzestrat. Comparat cu Toni Kroos de la Real Madrid… Versatil, poate juca precum un număr 10”, notează mirror.co.uk.

Astăzi Arsenal joacă în deplasare la West Bromwich Albion (ora 17) și Vlad Dragomir ar putea prinde banca de rezerve în condițiile în care Arsene Wenger se confruntă cu mai multe absențe chiar în linia de mijloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.