ACS Poli are șansa Cupei după dezamăgirile din campionat. Pe cine nu...

ACS Poli are șansa Cupei după dezamăgirile din campionat. Pe cine nu poate miza Florin Marin în ”sfertul” cu ASA

0
DISTRIBUIȚI

acs poli tg (10)

Abia revenită din Ilfov, unde a fost egalată în prelungiri de Concordia, ACS Poli are parte de un nou duel important. Timișorenii își pot spăla din păcate mâine, dacă trec de ASA Târgu Mureș în sferturile de finală ale Cupei României, duel în unică manșă programat pe ”Dan Păltinișanu”.

ACS Poli are un bilanț pozitiv cu ardelenii, pe care i-a învins în urmă cu câteva etape cu 2-0. Pe terenul lui ASA bănățenii au remizat alb în tur. Florin Marin se așteaptă însă la un altfel de meci în competiția KO. În campionat timișorenii sunt doar pe locul 11, ASA e pe 6 și are toate posibilitățile să prindă play-off-ul.


”Normal că datele sunt schimbate, jocurile de Cupă sunt diferite. Sunt convins că meciul va fi mai greu față de cel câștigat în campionat. Mureșul e o echipă puternică, de talie, puternică, are știința jocului. Trebuie să luăm măsuri, să ne organizăm defensiva foarte bine, să nu le oferim spații. Pe posesie trebuie să avem minea, să le punem probleme”, a declarat Florin Marin.

”Normal că s-a acumulat, s-au jucat 26 de meciuri. Oboseală fizică și mentală. Dar în general la toate echipele s-a acumulat. E normal să apară și unele accidentări. Este un avantaj moral pentru noi. Pentru ei principalul obiectiv e să rămână în play-off. Și Cupa e un obiectiv pentru ei, sunt convins că sunt motivați”, a mai spus Marin înainte de penultimul joc al echipei sale în 2015. În ultimul meci timișorenii se vor deplasa pe terenul Stelei în Liga I. ”Ultimele două jocuri sunt foarte importante. Următorul e cel mai important, ne dorim să ne calificăm, dar și jocul cu Steaua e important”, a conchis Florin Marin.

ACS Poli are din nou de îndurat absențe notabile. După ce Cânu și Zicu au părăsit terenul cu dureri la Chiajna, ”Flocea” nu va miza nici pe spaniolul Rufino, ”s-a accidentat la antrenamentul de după meci”. Nici Goga și Neagu, în convalescență, nu vor face parte din lot.

Partida ACS Poli Timișoara – ASA Târgu Mureș se dispută mâine, de la ora 18.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în sferturile Cupei României. Fazele superioare ale competiției se vor desfășura anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.