Acuze pesediste: consilierul Simonis e convins că primarul Robu și aparatul său...

Acuze pesediste: consilierul Simonis e convins că primarul Robu și aparatul său îl sabotează. Ce proiecte importante nu ajung pe ordinea de zi a CLT

0
DISTRIBUIȚI

robu simonis consiliul local

Consilierul local PSD Timiş Alfred Simonis este convins că primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și aparatul său administrativ fac orice ca să îşi impună propria voinţă şi evită să pună pe ordinea de zi proiectele elaborate de social-democraţii din judeţ. Principalele teme de nemulţumire ale alesului PSD sunt politica dusă de administraţie împotriva firmei Îngerii Galbeni şi refuzul de a-l schimba pe Vasile Vesa din consiliul de administraţie al Retim.

După ce a aflat că primarul crede că jardinierele de pe Michelangelo trebuie protejate cu prioritate cu poliţia locală, chiar dacă oamenii sunt bătuţi sau jefuiţi în tramvaie, Simonis a spus că „îi solicit domnului primar să facă toate demersurile pentru a evita să se întâmple probleme serioase în Timișoara, nu ruperea a două floricele.


Este mai importantă siguranța călătorilor din mijloacele de transport în comun și de asemenea este important modul în care sunt abuzați timișorenii în oraș. Cred că în loc să postăm polițiști locali la palmieri sau la jardiniere, mai important ar fi să îi poziționăm unde ar fi nevoie să stea. Am propus un proiect de hotărâre de mai bine de trei săptămâni prin care solicităm un post fix de poliție locală la intersecția străzii Miresei cu Calea Torontalului, pentru că acolo se săvârșesc cele mai multe abuzuri ale Îngerilor Galbeni”, a declarat Simonis.

Proiectul însă nu a ajuns în plen, deşi la ultima şedinţă CLT pe lista de proiecte suplimentare au fost nu mai puţin de zece puncte, printre care şi un proiect care nu avea aviz de legalitate, dar care ulterior a fost retras de iniţiatorul lui, liberalul Grigore Grigoroiu. Despre situaţia de la Retim, Simonis a spus că este convins că primăria încearcă să evite schimbarea lui Vesa pentru ca nu cumva vreun consilier PSD să ajungă în locul lui şi să afle toate ilegalităţile din ograda companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.