ALERTĂ Pompierii evacuează un bloc turn din cauza unui incendiu UPDATE 2...

ALERTĂ Pompierii evacuează un bloc turn din cauza unui incendiu UPDATE 2 Totul a pornit de la o acţiune de tip MAFIOT

2
DISTRIBUIȚI

incendiu 1

Alertă maximă în această noapte pentru pompierii timișoreni după ce printr-un apel la 112 au fost anunțați că într-un bloc cu zece etaje de pe strada Ștefan cel Mare este foarte mult fum pe casa scărilor.


De urgență la fața locului au fost trimise două mașini de intervenție de la ISU Banat, dar și echipaje ale Poliției, Jandarmeriei și Ambulanței. Pompierii au început evacuarea locatarilor ca măsură de prevedere și încearcă să ajungă la focarul incendiului care ar fi izbucnit la unul dintre etajele superioare ale clădirii. Martori oculari au declarat că au văzut flăcări la etajul 9. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Mai multe persoane au fost evacuate din bloc. Două femei au avut nevoie de ajutorul medicilor, intoxicându-se cu fum. Pompierii încearcă să stabilească cu exactitate cauza producerii incendiului și locul exact unde s-a produs.

UPDATE 2 Pompierii au stabilit că incendiul care a provocat fumul gros a fost provocat în mod intenţionat. La etajul patru în dreptul unui apartament au fost descoperite mai multe cârpe şi flacoane de plastic în care a fost, probabil, combustibil. O echipă de criminalişti face cercetări la faţa locului. Locatarilor li s-a permis să se întoarcă în apartamente.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.