Anul 2016 vine cu cadouri pentru ISU Banat. Ce investiţie promite şeful...

Anul 2016 vine cu cadouri pentru ISU Banat. Ce investiţie promite şeful CJT dacă e de acord şi primarul Timişoarei, „domnul Lae”

0
DISTRIBUIȚI

actiuneisu (13)

Anul 2016 ar putea veni cu veşti bune şi cu dotări noi pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş. Vă reamintim că, înainte de Crăciun, ISU „Banat” fost dotat cu trei autospeciale noi, iar investiţiile care îi vor ajute pe eroii de la ISU să îşi facă munca şi mai bine nu se vor opri aici.


Şeful Consiuliul Judeţean Timiş, Titu Bojin, a promis şi el că va aloca bani pentru o nouă dotare care va fi donată ISU Timiş.

„Ne străduim ca să cumpărăm o macara pentru ISU. Să sperăm că domnul Lae (n.r – primarul Timişoarei, Nicolae Robu) va fi mai blând şi va găsi soluţia pentru că el a promis că va cumpăra împreună cu noi şi cu ISU o macara ca să putem ajunge la blocurile turn pentru că vedeţi că deja şi la noi se construiesc cât mai multe şi să putem să ajungem şi acolo pentru că la ora actuală judeţul Timiş nu are şi pe lângă cele două salvări să avem şi această macara. Astea urmează să fie achiziţionate anul viitor”, a declarat Bojin recent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.