ASU Poli vrea să încheie anul cu o victorie în ”zi de...

ASU Poli vrea să încheie anul cu o victorie în ”zi de mare sărbătoare”. Sorin Brîndescu își impulsionează elevii după eșecul cu Mama Mia

0
DISTRIBUIȚI

deva asu poli (107)

ASU Politehnica încheie sâmbătă turul Ligii a III-a cu șanse mari de a fi șefă peste iarnă în Seria a IV-a. ”Băieții în ghete” au avut parte de o săptămână mai grea după eșecul drastic de la Becicherecu Mic, dar vor să încheie anul în forță, în fața nou promovatei Măgura Cisnădie. Meciul de sâmbătă va fi unul special pentru suporterii care sărbătoresc pe ”Știința” 94 de ani de Poli.

Alb-violeții sunt pe cale să încheie turul de C pe primul loc deși sunt la rândul lor nou promovați. ASU Poli are un avans de trei puncte față de Ighiu și Cugir înaintea ultimei etape din 2015. Principala grijă a trupei care se antrenează la Baza 2 a fost să se recupereze mental după eșecul dur, scor 0-3, suferit vinerea trecută pe terenul conjudețenei Mama Mia Becicherecu Mic.

”E un meci de campionat ca toate celelalte, pe care trebuie să-l câștigăm.


Când nu ne-am concentrat atunci nu am câștigat. Iar meciurile cu victorii, asta e realitatea, le-am câștigat prin munca și dăruirea arătată în teren. Nu pentru că suntem mult superiori. Am avut discuții, am analizat, se va vedea sâmbătă dacă jucătorii au înțeles”, a declarat Sorin Brîndescu pentru PRESSALERT.ro.

Filosofia tehnicianului bănățean e ca echipa sa să fie cea care dictează jocul. ”Cei de la Măgura au jucători cu experiență, dar noi căutăm să ne impunem jocul, așa că să ne analizeze ei mai mult pe noi”, a precizat Brîndescu. Deși adversara de sâmbătă, Măgura Cisnădie, ocupă doar locul 13, aceasta are în lot foști jucători de Liga I de la Voința Sibiu, precum Radu Neguț sau Eugen Beza. Marele absent al oaspeților e Daniel Tătar, în timp ce ASU Poli nu poate miza pe Alex Contescu.

Meciul de sâmbătă va fi o ocazie specială și pentru fanii de pe ”Știința” de a sărbători numele de Poli Timișoara, echipa originală fiind înființată în cadrul universității pe 4 decembrie 1921. ”Cu această ocazie vrem să sărbătorim cu o victorie”, a punctat Brîndescu.

Partida ASU Politehnica Timișoara – Măgura Cisnădie se dispută sâmbătă, de la ora 14.00, pe arena ”Știința”, în etapa a XV-a (ultima a turului) din C4. Alb-violeții sunt lideri cu 31 de puncte, în timp ce urmăritoarele, Performanța Ighiu – care va sta, și Metalurgistul Cugir – care joacă cu CSU Craiova II, au câte 28 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.