Bărbat prins în flagrant în timp ce obliga o femeie să-i facă...

Bărbat prins în flagrant în timp ce obliga o femeie să-i facă sex oral. Vezi cum au reuşit autorităţile să-l găsească în doar câteva minute

2
DISTRIBUIȚI

politie digi24-44932

Un bărbat a fost arestat, recent, după ce a fost prins de poliţiştii timişoreni în flagrant în timp ce obliga o femeie de 56 de ani să-i facă sex oral. Victima, care lucra la o brutărie, aştepta seara în staţia de autobuz din Calea Aradului, zonă unde seara apar prostituatele, un coleg să vină să o ia cu maşina şi să meargă împreună la serviciu.


La un moment dat a apărut o maşină care semănă şi s-a deschis uşa, iar femeia a urcat crezând că este colegul său. Şi-a dat seama că era un alt bărbat numai că individul a apucat să blocheze portierele şi a demarat în trombă. Pe drum a ameninţat-o pe femeie că dacă nu-i va face sex oral o va bate fără milă.

Victima a apucat să tasteze numărul de urgenţă, dar nu şi să vorbească. Operatoarea de la 112 şi-a dat seama că este posibil să fie o problemă şi imediat s-a dat alarma. Poliţiştii de la secţia 4 au fost anunţaţi că în zona Calea Aradului este posibil să se comită un viol. Cu ajutorul sistemului de localizare, cei de la 112 le-au stabilit rapid poliţiştilor şi zona unde se petrece evenimentul. Imediat toate echipajele au plecat în căutare. Pe strada Armoniei, agenţii au dat într-o maşină peste bărbatul de 36 de ani care era cu pantalonii-n vine. Aşa s-a încheiat coşmarul femeii, iar individul a fost arestat pentru 30 de zile, acesta petrecându-şi Crăciunul în arestul Poliţiei Timiş.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.